Föreläsare till din konferens

Behöver du en riktigt bra föreläsare till din konferens? En inspiratör som utbildar och underhåller. Någon som är energigivande och tankeväckande.

Föreläsare Tomas Eriksson höjer arbetsglädjen

Boka föreläsare Tomas Eriksson till din kommande konferens. Tomas passar perfekt när du och dina kolleger behöver fylla på med energi, inspiration och arbetsglädje. Ni får konkreta tips som gör att ni omgående kan öka arbetsglädjen, feedbackglädjen och teamglädjen. Små förändringar som gör stor skillnad.

Föreläsare som inspirerar och levandegör

Söker du en föreläsare som får er att skratta, känna igen er och vilja ta ett större ansvar för helheten? Tomas föreläser inte i vanlig bemärkelse. Han iscensätter och levandegör sitt budskap.  Tomas är ingenjören som blev inspiratör.

När du anlitar Tomas som inspiratör till din konferens får ni inte ett tips utan en hel nyckelknippa med uppslag. Konkreta förslag på hur ni själva höjer arbetsglädjen. Hur ni får mer gjort och har roligare under tiden.

Stockholm, Göteborg, Karlstad, Sundsvall, Östersund och Umeå

Föreläsare Tomas Eriksson utgår från Stockholm men höjer arbetsglädjen i hela landet. Var ska vi ha er konferens? Tomas föreläser bland annat i Göteborg och Gävle. I Karlstad och Kristianstad. I Lund och Linköping. I Skövde och Sundsvall. I Umeå och Uddevalla. Och i Örebro och Östersund.

Tomas – uppskattad föreläsare

Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna. Så här säger några av Tomas uppdragsgivare och deltagare:

“Tack för igår! Dina tips om arbetsglädje finns kvar hos oss och du bjöd också på härliga igenkännande skratt. Det susar av glada minnen i korridoren på Stadshuset idag”
Maria West, Stadsbyggnadsförvaltningen, Karlstad

“Tack för en kanonbra dag! Alla jag pratat med är jättenöjda”
Maria Johansson, Securitas, Göteborg

“Tack för en underbar föreläsning på ‘Knäck ohälsan’ i Linköping.”
Maria Berg, Ekholmens vårdcentral, Linköping

Föredrag Arbetsglädje

Föredrag Arbetsglädje gör din arbetsplats mer effektiv. Passar alla yrkeskategorier. Räkna med många skratt. Perfekt för dig som söker ett inspirerande föredrag till den kommande konferensen.