Kick-off med arbetsglädje

Vilken kick-off söker du?

Söker du en kick-off som laddar dig och dina kolleger med driv och arbetsglädje? En kickoff som ger er inspiration och energi för den kommande säsongen eller vind i projektseglen.

Då har du kommit rätt. Utifrån era önskemål och förutsättningar tar vi fram ett utvecklande och energigivande program till er kickoff. Här är några exempel på vad som kan ingå i programmet:

Kick-off med inspirerande föredrag

En kick-off med inspirationsföreläsning ger nytändning, visar vägen till utveckling och ger konkreta användbara tips. Föredragen passar alla yrkesgrupper och handlar om det som är verkligt väsentligt för att verksamheten ska fungera så bra möjligt. Tomas Eriksson föreläser om:

Föredrag Arbetsglädje – Höj arbetsglädjen på kick-offen och ta med energin hem till arbetsvardagen.

Föredrag Teamglädje – Lär er allt ni behöver för att bli ännu bättre på samarbete och teamwork.

Föredrag Feedbackglädje – När ni vill utvecklas och nå framgång – utan att bränna ut er.

Kickoff med intervju

Ta vara på er kickoff. Alla är samlade. Det är ett utmärkt tillfälle att sammanföra ledningens vilja att få ut sitt budskap och medarbetarnas önskan att få svar på sina funderingar. På plats på scen intervjuar vi dig som är chef eller hela ledningsgruppen. Det ger variation i kickoff-programmet. En programpunkt som höjer intresset och engagemanget för bland  era deltagare.

Teambuilding på kickoffen

Kickoffen är vanligen inte sammankomsten då man sammansvetsar det lilla teamet med teambuilding – men det är ett alldeles lysande tillfälle att utvidga sitt kontaktnät – och förståelse för organisationen olika delar.  Tillsammans med oss får ni en kick-off som ökar kontaktytan i din organisation. Lär känna människorna och yrkesvardagen i andra delar av verksamheten.

Kick-off som löser problem

Använd er kick-off till att ta tag i ett riktigt problem. Varför inte er största utmaning? Ett framgångsrikt sätt att ta upp en utmaning som ni vill hitta lösningar på är att belysa utmaningen på scen med hjälp av professionella skådespelare. Som deltagare ser ni problemet utifrån. När vi ser det utifrån blir det mindre laddat.

Igenkänning

Det blir istället igenkänning – och en hel del skratt. Och då kommer lusten att hitta lösningar. Som publik provar ni er fram med olika lösningar på er utmaning. Lösningar som skådespelarna spelar upp. Denna typ av interaktiv teater passar utmärkt på en kickoff med den större gruppen. Gör tillfället både underhållande och utvecklande.

Hör av dig till Tomas idag

Vad skulle en lyckad kick-off betyda för din organisation? Hur ser era förutsättningar ut? Kontakta Tomas Eriksson för kostnadsfri konsultation.