Kurs - Arbetsglädje och fungerande feedback

Lär dig höja arbetsglädjen

Arbetsglädjen är roligt – men långt ifrån bara roligt. Att öka din arbetsglädje är bland det mest seriösa du kan göra. För vad händer när din arbetsglädje ökar? Jo, du får mer gjort med mindre stress. Du blir mer lösningsfokuserad. Det blir lättare att samarbeta och enklare att möta kolleger och kunder med ett varmt leende. Fördelarna är många. Den här kursen visar hur du med små förändringar höjer arbetsglädjen en helt vanlig dag på din arbetsplats.

Kursledare Tomas Eriksson om varför arbetsglädje är så viktigt.

Gör det lättare att ge feedback

Arbetsglädjen får bättre fäste när det är lätt att ge varandra feedback på jobbet. Vi människor mår bra av och växer av feedback. Utan återkoppling vissnar vi. Men många tycker det är svårt att framföra och ta emot feedback. Den här kursen gör det enklare och roligare att ge och ta emot konstruktiv kritik och glädjehöjande uppskattning.

Vad är det som gör feedback så utmanande? Hur tänker Tomas om feedback?

Kursledare

Din lärare på kursen är Tomas Eriksson. Tomas är utbildare, föreläsare och organisationskonsult med arbetsglädje och kommunikation som specialitet. Tomas Eriksson är ingenjören som blev inspiratör. Han inspirationsföreläser och teambuildar arbetsgrupper och ledningsgrupper. Tomas och har ökat arbetsglädjen på mer än 800 arbetsplatser.

Kursinnehåll

  • Vad är arbetsglädje?
  • Sju vägar till ökad arbetsglädje
  • Min arbetsglädje idag – och om ett halvår
  • Den viktigaste feedbacken – som ofta glöms bort
  • Konsten att uttrycka önskemål istället för klagomål
  • Feedback i fyra steg – få med allt som behöver sägas

Kurslängd: Heldag, 6 timmar, förslagsvis 9:00-12:00 + 13:00-16:00.

Antal deltagare: Kursen passar för grupper från 10 till 30 personer.

Kontakta Tomas

Boka kursen Arbetsglädje & fungerande feedback för ditt företag, din organisation, din arbetsgrupp eller det utbildningsprogram som du arrangerar.

Kontakta Tomas idag med din förfrågan och dina önskemål.

    • Dela gärna denna sida på Facebook och LinkedIn: