Föredrag - Glädjerikt medarbetarskap

Medarbetarskap enligt föreläsare Tomas Eriksson

Vad är medarbetarskap? Och vad är vinsten med det? Enligt organisationskonsult och föreläsare Tomas Eriksson är medarbetarskap lika med att öka arbetsglädjen – för dig själv och för dina kolleger.

Vägval i vardagen

Medarbetarskap handlar om ansvarstagande. I en snabbrörlig värld ökar behovet för många organisationer att bli mer flexibla, göra fler vägval och bli bättre på att fatta snabba och kloka beslut i vardagen. Då behöver fler vägval göras på medarbetarnivå.

Om det ska fungera behöver ledaren ge utrymme för sina medarbetare att fatta egna beslut. Och medarbetaren behöver ta ett större ansvar för helheten.  Ett arbetssätt som när det införs och används på rätt sätt, ökar arbetsglädjen hos alla parter.

Arbetsglädje bygger medarbetarskap

Vi kan också se det från andra hållet. Arbetsglädje går hand i hand med engagemang, samarbete och ansvarstagande. Satsa på att öka arbetsglädjen och du ökar medarbetarskapet.

Föreläsare Tomas Eriksson om varför arbetsglädje är så viktigt.

Feedback som utvecklar

Vill du utveckla medarbetarskapet? Se då till att bli bra på feedback. Fungerande feedback är en nödvändigt del för att kunna jobba effektivt och få samarbetet att fungera.

Vi människor mår bra, växer och utvecklas av feedback. Den berättar för oss om vi är på rätt väg. Utan återkoppling vissnar vi. Men många tycker det är svårt. Tomas vänder på perspektivet: Feedback är inte konsten att kritisera. Feedback är konsten att lyfta varandra.

Föredrag Medarbetarskap – för en ännu bättre arbetsmiljö

Föredraget ger inspiration, ökad förståelse och konkreta tips. Som deltagare får du uppslag på vad du själv kan göra för att göra för att öka din arbetsglädje, få de team och grupper du är med i att fungera ännu bättre och göra feedback till något som berikar din och dina kollegers dag.

Med andra ord,  ett föredrag om konsten att utveckla medarbetarskapet och få en ännu bättre arbetsmiljö.

Tomas Eriksson – engagerad och populär föreläsare

Föreläsare är Tomas Eriksson, organisationskonsulten som jobbat med arbetsglädje på heltid i över 15 år. Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga och deltagare säger: “Här snackar vi inspiration och energi”, “Underbar föreläsare” och “Fantastiskt bra att få så mycket sagt så enkelt och på så kort tid”.

Nöjda uppdragsgivare säger: “Tack för en superbra föreläsning”, “Överträffade mina förväntningar” och “Sällan har vi fått så många positiva reaktioner”. Fler nöjda kunder.

Välj längd

  • 45-60 minuter – Ett urval med det allra viktigaste.
  • 90 minuter – Bli rikligt inspirerade och få tillgång till alla tips.
  • 2 timmar – Få både inspiration och praktisk träning. Här ingår övningen Vykort.

Övningen Vykort ger praktisk träning i att bygga glädjerikt medarbetarskap. Bli steget vanare och vassare på att ge och ta emot uppskattande feedback. Rekommenderas. Fungerar för grupper upp till ca 80 personer. Se filmen om Vykort nedan!

Kontakta Tomas

Föreläsare är organisationskonsult Tomas Eriksson. Tomas är ingenjören som blev inspiratör.

Kontakta Tomas idag med din förfrågan och dina önskemål om ett föredrag som lyfter medarbetarskapet på din arbetsplats.

 

Se vad övningen Vykort kan ge för medarbetarskapet hos er.

 


 

    • Dela gärna denna sida på Facebook och LinkedIn: