Arbetsglädjehöjande föreläsare Örebro

Har du uppdraget att ordna med den kommande konferens i Örebro – och du behöver en energigivande föreläsare?

Föreläsare i Örebro med glimten i ögat

Söker du efter en inspirerande föreläsare som både är informativ och underhållande? En föreläsare till Örebro som visar er vägen till ökad arbetsglädjen och lusten att göra ett det där lilla extra när man kommer tillbaka till jobbet.

Tomas föreläser i Örebro

Boka föreläsare Tomas Eriksson till din konferens i Örebro. Tomas laddar dig och dina konferensdeltagare med energi och användbara uppslag. Uppslag till hur ni med små förändringar i vardagen på jobbet får ännu mer arbetsglädje.

Mer gjort – mindre stress

Arbetsglädje är den sköna och hållbara vägen till balans i arbetslivet. När arbetsglädjen ökar får du och dina kolleger mer gjort med mindre stress.

Föreläsare Tomas Eriksson får 5,6 av 6 i betyg.

Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna. Så här säger några av hans uppdragsgivare:

“Vi är otroligt nöjda. Klart över förväntan trots att dessa var höga från början. Dagen var varierad, inkännande, begrundande och underhållande. Dessutom var du ju otroligt påläst och snappade upp små detaljer. Sååå bra! Tack så mycket!”
Therese Hamrin, Statistiska Centralbyrån, Stockholm-Örebro

“Tusen tack för en jättebra föreläsning. Jag har fått massvis med positiva reaktioner från deltagarna.”
Åsa Tiderman, Områdeschef, Örebro kommun

Föredrag Arbetsglädje

Föredrag Arbetsglädje med Tomas Eriksson gör din arbetsplats mer effektiv och attraktiv. Passar alla yrkeskategorier. Räkna med många skratt. Föredrag Arbetsglädje visar hur ni omgående kan öka arbetsglädjen på din arbetsplats. Perfekt för dig som söker ett inspirerande föredrag.