Teambuilding i Lund, Linköping eller Luleå

Dags för en utvecklande teambuilding? Ska ni till Kristianstad, Katrineholm eller Karlstad? Lund, Linköping eller Luleå? Skövde, Södertälje eller Sundsvall? Malmö, Mora – eller åker ni kanske till Medelhavet.

Vi har hela Europa som arbetsfält. Vi kommer till den konferensanläggning som ni kommer vara på.

Målfokus och teamglädje

Det finns tusentals olika aktiviteter som ryms under begreppet teambuilding. De flesta är kul för stunden. Men få lämnar bestående avtryck i samarbetet på jobbet.

Den teambuilding vi jobbar med tar din grupp till nästa nivå av samspel och samhörighet. Vårt mål är att ni växer och utvecklas som grupp.

Vill du höja teamglädjen i din grupp? Du vet att ni har teamglädje när det är självklart att hjälpa varandra. När ni både har roligt och är fullt fokuserade på att nå era mål.

Välj vår teambuilding när du vill..

  • öka teamglädjen i din grupp
  • stärka samspelet och samhörigheten i ditt lag,
  • synliggöra era styrkor, både individuellt och som grupp,
  • träna gruppen på feedback och utvecklande kommunikation,
  • öka ansvarstagande och se en utveckling som är hållbar över tid.

Bygg er egen framgång

Vi hjälper din grupp att bli medvetna om sina styrkor och att höja nivån på vad ni tror ni kan uppnå. Vi skräddarsyr ert utvecklingsprogram. Teamutveckling med oss innebär för er utvalda övningar. En teamträning som ger din grupp nycklarna att bygga sin egen framgång.

Kontakta Tomas

Söker du en teambuilding som ger insikt och ökat ansvarstagande? Då passar vår teamutveckling utmärkt. Vill du dessutom öka glädjen i att jobba tillsammans? Då har du kommit helt rätt. Kontakta Tomas Eriksson idag.