Föreläsare inspiration

Det råder ingen brist på föreläsare som erbjuder inspiration. Många är riktigt bra. Några är så bra föreläsare att deras inspiration känns på djupet. Du vet den där inspirationen som stannar kvar och lyfter din vardag. Både privat och på jobbet.

Bra föreläsare – inspiration som lyfter din vardag

Bra föreläsare ger inspiration. De allra bästa väcker lusten i dig som lyssnar att direkt börja agera för att nå dina mål. Ordet inspiration kommer av latinets inspiro som betyder inblåsa, väcka liv. Vi behöver alla inspiration med jämna mellanrum och få veta hur vi lyfter vår vardagsglädje till nya nivåer – en helt vanlig torsdag på jobbet.

Föreläsare inspiration – Tomas Eriksson föreläser om arbetsglädje, feedback som fungerar och konsten att bygga samhörighet och samarbete.

Föreläsare med inspirationen ni har nytta av

Inom vilket ämne behöver du en riktigt bra föreläsare? Tomas Eriksson inspirationsföreläser om arbetsglädje, teamglädje och feedbackglädje. Välj Tomas som föreläsare när du vill att du och dina medarbetare inte bara ska bli inspirerade, utan också få inspirationen som ni har nytta av.

Tomas Eriksson – Platinum Speaker

Tomas Eriksson är ingenjören som blev inspiratör. Som talare har Tomas Eriksson den näst högsta ratingen på SpeakerRating: Platinum. Talare på platinum-nivå är ”exceptionellt skickliga talare” och ”givet att innehållet är i nivå med deras presentationsförmåga kommer de att bli de högst rankade talarna på konferenser.”

Kontakta  Tomas idag

Boka Tomas Eriksson som föreläsare och få inspirationen ni längtat efter. Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna.

Kontakta Tomas