Föreläsare kick-off

Söker du en föreläsare till er kick-off? En inspirerande talare som laddar dig och dina kolleger med driv och arbetsglädje? En kickoff som ger energi för den kommande perioden – eller extra vind i projektseglen.

Då har du kommit rätt. Tomas Eriksson föreläser om arbetsglädje, feedback och teamwork. Inom vilket område behöver du och dina kolleger inspiration?

Föreläsare till er kick-off

Föreläsare kick-off: Tomas Eriksson – ingenjören som blev inspiratör.

Låt er kick-off bli en nytändning som visar vägen till utveckling. Få konkreta användbara tips. Tomas föredrag passar alla yrkesgrupper och handlar om det som är verkligt väsentligt för att er verksamhet ska fungera så bra möjligt:

Föredrag Arbetsglädje – Höj arbetsglädjen på kick-offen och ta med energin hem till arbetsvardagen.

Föredrag Teamglädje – Lär er allt ni behöver för att bli ännu bättre på samarbete och teamwork.

Föredrag Feedbackglädje – När ni vill utvecklas och nå framgång – utan att bränna ut er.

Kickoff med intervju

Ta vara på er kickoff. Alla är samlade. Det är ett utmärkt tillfälle att sammanföra ledningens vilja att få ut sitt budskap och medarbetarnas önskan att få svar på sina funderingar. På plats på scen intervjuar vi dig som är chef eller hela ledningsgruppen. Det ger variation i kickoff-programmet. En programpunkt som höjer intresset och engagemanget hos alla deltagare.

Teambuilding på kickoffen

Kickoffen är vanligen inte sammankomsten då man sammansvetsar det lilla teamet med teambuilding – men det är ett alldeles lysande tillfälle att utvidga sitt kontaktnät – och förståelse för organisationen olika delar.  Tillsammans med oss får ni en kick-off som ökar kontaktytan i din organisation. Lär känna människorna och yrkesvardagen i andra delar av verksamheten.

Vilken kickoff behöver vi? Hur ser det önskade resultatet ut? Det är två bra frågor att ställa sig när det är dags att planera och förbereda verksamhetens kick-off, säger Tomas Eriksson.

Kick-off som löser problem

Använd er kick-off till att ta tag i ett riktigt problem. Varför inte er största utmaning? Ett framgångsrikt sätt att ta upp en utmaning som ni vill hitta lösningar på är att belysa utmaningen på scen med hjälp av professionella skådespelare. Som deltagare ser ni problemet utifrån. När vi ser det utifrån blir det mindre laddat.

Det blir istället igenkänning – och en hel del skratt. Och då kommer lusten att hitta lösningar. Som publik provar ni er fram med olika lösningar på er egen utmaning. Lösningar som skådespelarna spelar upp. Denna typ av interaktiv teater passar utmärkt på en kickoff med den större gruppen. Gör tillfället både underhållande och utvecklande.

Hör av dig till Tomas idag

Tomas kommer gärna som föreläsare till er kick-off. Hör efter om han är ledig det datum som är aktuellt för er. Kontakta Tomas Eriksson redan idag.

Kontakta Tomas