Föreläsare motivation

Behöver du en föreläsare på temat motivation till den kommande kickoffen eller konferensen? Då har du kommit helt rätt.

Föreläsare för ökad motivation

Tänk dig en omotiverad grupp människor. De gör inte så mycket, de säger inte så mycket, de rör sig inte så mycket. Varför skulle de det, de känner ju ingen motivation. Deras motivation sträcker sig att ta sig igenom arbetsdagen så att de äntligen kan få gå hem och göra något som de vill.

Tänk dig en motiverad grupp människor. De vet vad de vill. De vill se resultat. De anstränger sig, utan att uppleva att de anstränger sig. Det de gör är mer som självklara handlingar som vill bli gjorda.

Föreläsare motivation: Tomas Eriksson – ingenjören som blev inspiratör.

Kan en föreläsare motivera dig och dina kolleger?

Vad är det som får oss människor att bli och vara motiverade? Att vilja och att fortsätta vilja även när vi möter motstånd.

Kan någon annan få dig motiverad? Kan en föreläsare motivera en grupp människor? En föreläsare kan tända gnistor. En föreläsare med motivation som syfte kan genom inspirerande berättelser hjälpa människor att hitta sin egen motivation. Men motivation kan inte beordras eller framtvingas. Din motivation är kopplad till vad du tror är möjligt att skapa och åstadkomma och här behöver vi emellanåt hjälp med att vidga horisonten och öppna våra ögon för vad som är möjligt.

Föreläsare Tomas: Motivation genom arbetsglädje

Motivation är ett brett ämne. Vill du och dina kolleger tända gnistan, återväcka kontakten med er motivation och samtidigt få upp ögonen för hur ni bygger arbetsglädje, då rekommenderar vi Tomas Erikssons föredrag Arbetsglädje.

Föredrag Arbetsglädje

Vad är motivation?

Wikipedia beskriver motivation som ”det psykologiska kännetecken som ger en organism drivkraft, det vill säga väcker den till handling mot ett önskat mål och lockar fram, kontrollerar, och upprätthåller vissa målriktade handlingar…” med referens till Woolfolk & Karlberg.

Vad motiverar dig? Motiveras du av tydliga mål och att nå dessa mål. Eller motiveras du av att andra mår bra och att du kan bidra till det? Eller motiveras du av att hitta det bästa sättet, det mest sanna svaret eller det bästa målet.

Tomas visar vägen till en glädjerikare yrkesvardag.

Föreläsare som höjer motivationen

När Tomas Eriksson föreläser på din konferens får du och dina kolleger konkreta tips på hur ni kan öka er arbetsglädje. Små förändringar som gör stor skillnad för motivationen en helt vanlig torsdagseftermiddag på och i ditt jobb.

Kontakta Tomas idag

Boka Tomas Eriksson som föreläsare när du och dina medarbetare behöver tända gnistan och få fart på motivationen. Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna. Kontakta Tomas Eriksson idag med din förfrågan.

Kontakta Tomas