Föreläsare Stockholm

Söker du Föreläsare Stockholm? Någon som både är kompetenshöjande och underhållande? Då har du hittat rätt. Tomas Eriksson är en inspirerande föreläsare som bjuder på sig själv och ger utrymme för många skratt.

Föreläsare Stockholm känd för sin variation

Letar du efter en riktigt bra föreläsare till den kommande konferensen i Stockholm? Tomas är en föreläsare med stor variation i sitt framförande. Tomas Eriksson inte bara föreläser utan iscensätter och levandegör budskapet.

Föreläsare Stockholm: Tomas Eriksson inspirationsföreläser om arbetsglädje på Nalen för Finansinspektionen

Tomas Eriksson inspirerar med konkreta tips

När Tomas Eriksson föreläser på din konferens i Stockholm får du och dina kolleger konkreta tips på hur ni omgående kan öka er arbetsglädje. Små förändringar som gör stor skillnad.

Föredrag Arbetsglädje

Inspirationsföreläsning Stockholm

Boka Tomas Eriksson som er inspirerande föreläsare i Stockholm när du och dina medarbetare behöver fylla på med arbetsglädje. Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna. Så här säger några av Tomas uppdragsgivare:

”Vi är otroligt nöjda. Klart över förväntan trots att dessa var höga från början. Dessutom var du ju otroligt påläst och snappade upp små detaljer. Sååå bra! Tack så mycket!”
Therese Hamrin, Statistiska Centralbyrån, Stockholm

”Med enkelhet och tydlighet fick Tomas oss att både skratta och se det enkla men viktiga som skapar ännu bättre klimat på vårt kontor. Vi är mycket nöjda.”
Peter Svanborg, VD, Hjälp Hemma, Stockholm

Vi uppskattade speciellt att du var så levande, bjöd på dig själv och gjorde det du berättade så konkret och användbart. Som ansvarig för konferensen var det jätteskönt att ha ett proffs som tog hand om innehållet.
Cicki Blomquist, Karolinska Institutet, Solna

Föreläsare Stockholm höjer arbetsglädjen

Föredrag Arbetsglädje gör din arbetsplats mer effektiv. Passar alla yrkeskategorier. Räkna med många skratt. Perfekt för dig som söker en inspirationsföreläsning i Stockholm med en energigivande föreläsare.

Har du funderat på hur mycket som ryms i begreppet arbetsglädje. Det har Tomas. Här är åtta av de vanligaste svaren på frågan Vad är arbetsglädje för dig?

Föreläsare Stockholm - Tomas ErikssonTomas Eriksson är en föreläsare som bor och utgår ifrån Stockholm.

Feedbackglädje & teamglädje

Ett återkommande tema i medarbetarundersökningar är saknaden av feedback. Inte så konstigt. Vi människor behöver feedback för att fungera och må bra. Många tänker sig att det är chefen som ska leverera feedbacken man längtar efter. Men att vara beroende av feedback från bara en person är ingen ideal lösning. Låt istället hela organisationen bli proffs på att både ge och ta emot bekräftande och utvecklande återkoppling. Vill du veta hur? Boka Tomas och ett föredrag om feedbackglädje!

Förutom att lyfta fram hur du och dina kolleger får mer arbetsglädje och feedback, visar Tomas också hur ni trimmar teamglädjen på din arbetsplats.

Föreläsare Stockholm – Kontakta Tomas idag

Vill du veta mer, höra om Tomas är ledig datumet som är aktuellt för er och få en offert?

Kontakta Tomas Eriksson idag med din förfrågan eller bokning – så att din konferens blir en riktig fullträff.

Kontakta Tomas