Tomas Eriksson

Tomas Eriksson föreläser och leder workshops i arbetsglädje, ledarskap, feedback och presentationsteknik. Tomas har ett tydligt mål: Att höja den hållbara arbetsglädjen. På din arbetsplats, på alla arbetsplatser, i hela Sverige.

Att öka arbetsglädjen är inte så komplicerat. Det handlar om att byta perspektiv, att välja ett annat förhållningssätt till det du gör, dem du möter och till dig själv.

Tomas Eriksson är ingenjören som blev inspiratör. Tomas är också författare till boken Från blackout till knockout – Din guide till talarglädje.

Köp boken på Bokus

Tomas Eriksson är ingenjören som insåg att han behövde jobba mer med människor för att själv hitta arbetsglädjen. Tomas är föreläsaren och organisationskonsulten som jobbat med arbetsglädje på heltid i mer än 15 år.

Föredrag Arbetsglädje

Tomas Eriksson föreläser med målet att skapa hållbar arbetsglädje.

Föreläsaren Tomas Eriksson

Tomas påminner oss om att vägen till mer arbetsglädje bara ligger några tankar bort. Det som utmärker föreläsaren Tomas Eriksson är att hans närvaro.

– Mina föredrag har en beprövad struktur som jag kombinerar med improvisation. Att plocka in det som händer i rummet gör föredragen levande, säger Tomas Eriksson.

Inspirationsföreläsare Tomas Eriksson håller armarna utsträckta framför sig i en lyftande gest.Tomas Eriksson bjuder på variation när han föreläser. Det ska vara kul att utvecklas.

Variation

Tomas blandar personliga berättelser, reflektionsfrågor, illustrerande scener, övningar med förklarande modeller.

– Jag vill nå så många som möjligt. Och vi människor tar till oss kunskap på olika sätt. Variation är nyckeln och gör det roligare.

Skratt

Ett föredrag med Tomas är både underhållande och fullt av handfasta tips. Som föreläsare bjuder Tomas på sig själv – det ger utrymme för många skratt.

– Skratt är inte bara kul. Det är mycket lättare att ta till sig kunskap och lära sig något när man har roligt, säger Tomas med ett leende.

Tomas Eriksson om arbetsglädje: ”Om jag vore chef, i vilken organisation som helst, då skulle jag välja att ha ett enda fokus…”

Organisationskonsulten Tomas Eriksson

Tomas Eriksson är ingenjören som blev så intresserad av mänsklig kommunikation att han år 2000 utbildade sig till organisationskonsult.

Tomas Erikssons utbildning och bakgrund:

  • Författare till boken Från blackout till knockout – Din guide till talarglädje
  • Certified Platinum Speaker, SpeakerRateing.com
  • Certified Core Quadrant Trainer
  • Certifierad SDI-handledare
  • Mer än 20 års erfarenhet av improviserad teater.
  • Handledarutbildning i teambuilding och lagutveckling (6 mån), CompetensCompagniet
  • Diplomerad Organisationskonsult (3 år), HumaNova
  • KTH elektronikingenjör, systemutvecklare och utbildare i telekommunikationsnät

Tomas Erikssons breda bakgrund ger dig många nyttiga infallsvinklar. Bredd och erfarenhet inkluderat är det ändå hans engagemang som beskriver honom bäst.

Vilken utveckling behöver du och din organisation? Kontakta Tomas redan idag.

Tomas ser fram emot att höra ifrån dig

Hur ser era förutsättningar ut? Kontakta Tomas med dina funderingar och önskemål.

Kontakta Tomas