Path 4 Copy 6 Created with Sketch. Path 4 Created with Sketch. Path 4 Copy Created with Sketch. Path 2 Created with Sketch. Path 2 Created with Sketch. Path 4 Copy 6 Created with Sketch. Path 4 Copy 6 Created with Sketch. Path 4 Copy 6 Created with Sketch. Path 4 Copy 6 Created with Sketch. Path 3 Copy Created with Sketch. Path 3 Created with Sketch. Path 3 Created with Sketch. 126516 Created with Sketch. 1034129 copy 5 Created with Sketch. 9243 Created with Sketch. Path 4 Copy 6 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. play Created with Sketch.
Kontakta Tomas

Våra nöjda kunder

Vad säger våra kunder om oss?

”Tusen tack för ett riktigt härligt och inspirerande föredrag.
Din kunskap, karisma och din härliga humor skapar glädje och skratt i stunden och gör att vi kommer ihåg i längden.”

Lian Green-Brzezinska, Direct Dialogue Manager, Läkare Utan Gränser

”Tack igen för en underbar dag!

Det jag framförallt gillade var att du blandade givande och tänkvärd föreläsning med handfasta tips, råd och övningar om hur just vi kan skapa arbetsglädje hos oss och våra medarbetare! Tack och på återseende!”

Carolina Sundelin, jurist och gruppchef, Polismyndigheten

”Jag har bara hört positiva kommentarer om din föreläsning. Och det är ett oerhört gott betyg från forskare som ständigt har de kritiskt granskande glasögonen på.

Du bjöd på sig själv, fyllde rummet med energi och visade hur enkelt det kan vara att hitta arbetsglädje – i både stort och smått.”

Sofia Bureborn, kommunikatör, Sveriges lantbruksuniversitet

”Vilket föredrag. Lysande. Med så många skratt och samtidigt så många saker som vi fick möjlighet att reflektera över – viktiga mellanmänskliga saker som påverkar oss varje dag i vårt arbete.”

Anders Carlsson, kyrkogårdschef, Norrköping Kyrkogårdar.

”Väldigt bra och nyttigt – och samtidigt roligt och lättsamt.”

Anna Engström, miljöchef, Lerums kommun

Helt rätt nivå för att lära känna varandra utan prestige samt att skapa utrymme för äkta positiv feedback, som man inte annars tar sig tid för.”

Jeanette Ström, PR-chef, Svenska Spel

”Ett stort, varmt tack för en fantastisk föreläsning! Lärarna var så nöjda och inspirerade – och likaså vi som arrangerade.”

Caroline Erking, Marknadskoordinator, Studentlitteratur

”Tack för en kanonbra dag! Alla jag pratat med är jättenöjda.”

Maria Johansson, arbetsledare parkering, Securitas Services

”Jag var fylld med energi när jag satt i bilen på väg hem. Vi fick med oss så mycket användbart, och jag har mycket att falla tillbaka på i det fortsatta arbetet.

De praktiska övningarna, teorin/bilderna och allt skratt kommer att hjälpa oss att nå dit vi vill.”

Jennie Visén, verksamhetschef, Vård och Omsorg, Uppsala kommun

”Tack för en mycket inspirerande föreläsning! Tomas, du är en medryckande föreläsare som utan att överdriva ger oss en påminnelse om att det i grunden är vi själva som formar vår arbetsmiljö.

Jag kan varmt rekommendera Tomas, som ger tankeställare med ett humoristiskt perspektiv.”

Anette Tyglare, enhetschef, Haninge kommun

Tusen tack för en jättebra föreläsning. Jag har fått massvis med positiva reaktioner från deltagarna.”

Åsa Tiderman, områdeschef, Örebro kommun

”Stort tack själv, alla verkar mycket nöjda med ditt inslag under vår konferens och det blev många härliga skratt.”

Tiina Mykkänen, VD, Destination Uppsala

”Vi kände igen oss i många av dina exempel på saker som dödar arbetsglädje och kommer att ha stor nytta av dina förslag på hur man får saker att bli arbetsglädje istället.

Det var en mycket givande föreläsning som många bör har stor nytta av!”

Arne Svensson, professor och prefekt, Signaler och system, Chalmers tekniska högskola

”Vi byggde gemenskap och tillit, boostade självförtroendet och hade samtidigt väldigt roligt.

Det blev en otrolig kick för hela vår avdelning med många värmande skratt. Tack igen för en härlig dag!”

Pernilla Sandberg, Head of Customer Service and Support, Paxport

”Tack för en tankeväckande avslutning på vår nystartsvecka. Vi blev på ett okomplicerat sätt påminda om hur vi kan påverka vår arbetsglädje. Toppen!

Laila Asp, biträdande enhetschef, Syncentralen Göteborg

”Vilket jättebra föredrag om arbetsglädje. Jag hade höga förväntningar, men det här var över förväntan. Jag kommer definitivt rekommendera dig, så att fler får chansen att höra dig.”

Bibi Lenhov, Västerås Stift Skog AB

”Väldigt bra och på helt rätt nivå.”

Johan Nilsson, förvaltare, Stena Fastigheter Uppsala

”Ett stort, varmt tack för en fantastisk föreläsning! Lärarna var så nöjda och inspirerade – och likaså vi som arrangerade.”

Caroline Erking, Marknadskoordinator, Studentlitteratur AB

”Vi uppskattar verkligen förmågan till flexibilitet och lyhördhet i planeringen av kursavsnitten. Därför blev det precis så tänkvärda och inspirerande dagar som vi hoppades.

Kursledaren var duktig på att pejla stämningar i grupperna och anpassa utbildningen därefter. Utvärderingarna visade på mycket nöjda kursdeltagare. Det har varit ett nöje att samarbeta med Vidare.”

Eva Huntington och Angelica Schneidler-Larsson, Göteborgs universitetsbibliotek

”Självklaraste saker i vardagen som vi inte ser men som Tomas på ett skickligt sätt synliggör. Det är förargligt. På varje arbetsplats ska det finnas en Tomas som i jämna mellanrum öppnar våra ögon.”

Kamrul Islam, Upphandlingschef, Sveriges Radio

”Fantastisk inspirerande. Jag har aldrig hört en människa som kan få så mycket sagt på en timme.”

Försäljningskonsult, ICA Sverige AB

”Tomas var den perfekta föreläsaren och inspiratören på vår kick-off som handlade om att öka arbetsglädjen och samarbetet.

Med ett stort inslag av humor blev föreläsningen och grupparbetena stimulerande samtidigt som alla fick handfasta och konkreta råd om hur vi kan jobba med dessa frågor i sitt dagliga arbete.”

Michael Brask, VD Kaeser Kompressorer AB

”Du använde hela scenen, gestaltade det du sa med ett uttrycksfullt kroppsspråk. Inspirerade att se en så proffsig föreläsare.”

Mikael Alexandersson, Lärarförbundet

”Du har förmågan att presentera ett viktigt ämne med en lagom blandning av lättsamhet och allvar. Du bjuder på dig själv vilket förstärker budskapet.

Det avslutande ”vykortet” föll väldigt väl ut och det sades många saker under den stunden som jag tror många hade velat säga tidigare men aldrig gjort, det var många positiva, rörda känslor.”

Ken Hansen, klinikchef/docent, Specialistkliniken för Ortodonti, Göteborg

”Vi är mycket nöjda. Många bra övningar. Vykorten var otroligt berikande och rygg-mot-rygg gav perspektiv på den förändring vi just nu är med om. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete.”

Kristina Brink, Tf avdelningschef, Mittuniversitetet

”Underhållande föreläsning fylld med aha-upplevelser. Vissa aha:n kom direkt andra smyger sig på under vårt dagliga arbete.”

Petra Dahlberg, förvaltare, Familjebostäder

”Vilken närvaro och vilket engagemang. Du fyllde ordet arbetsglädje med substans. Det här tar vi med oss i projektet och i vår arbetsvardag. Tack Tomas.”

Fredrik Hansen, uppdragsledare Mälarbanan, Vectura/Sweco

”Vi vill alla tacka för ett inspirationsgivande föredrag om arbetsglädje som fick oss att skratta. Inte bara en utan flera gånger.

Det skapade en positiv stämning som vi bär med oss inför kommande 21 övningsdagar. Men, vi ska väl inte berätta allt? Utan bara varmt rekommendera ditt fantastiska engagemang som ledde till många reflektioner och inte minst samtal. Tack Tomas!”

Helena Ericson och Kristine Ek, Landstinget Sörmland

”Tack för en glädjefull och inspirerande dag. Speciellt uppskattade vi att det blev så annorlunda jämfört med vad vi gjort tidigare.”

Mona Hansson och Birgitta Jordell, Tullverket

”Stort tack för din föreläsning! Det var precis vad vi behövde just nu.”

Gudrun Widmark, enhetschef, Sundsvalls stadsbibliotek

”Med enkelhet och tydlighet fick Tomas oss att både skratta och se det enkla men viktiga som skapar ännu bättre klimat på vårt kontor. Vi är mycket nöjda.”

Peter Svanborg, VD, Hjälp Hemma

”Ett fantastiskt föredrag om arbetsglädje och om vad som ytterst egentligen är viktigt här i livet! Såhär säger en av deltagarna om ditt inslag:

Förmiddagen var toppen, rolig och inspirerande. Dessutom med många saker man kommer ihåg, annars händer det i min ålder att man går ut från en föreläsning och att det är borta när man passerar tröskeln.”

ZY-föreningen av Svensk Biblioteksförening, genom Cecilia Hamilton

”Tack för igår! Dina tips om arbetsglädje finns kvar hos oss och du bjöd också på härliga igenkännande skratt. Det susar av glada minnen i korridoren på Stadshuset idag.”

Maria West, Stadsbyggnadsförvaltningen, Karlstads kommun

”När Tomas klev fram på scenen så vaknade helt plötsligt alla till liv igen. Timmen med Tomas gick alldeles för fort.

Många skratt, många aha och “javisst är det så” och orken kom tillbaka igen.”

Nina Embrin, Verksamhetsansvarig, Svenska Elektrikerförbundet

”Överträffade mina förväntningar. Tack för ett mycket lyckat framträdande.

Med hjärta och inlevelse framställde Tomas betydelsen av att känna arbetsglädje. Detta smittade av sig på oss alla och blir början till något nytt. Än en gång varmt tack.”

Roland Källsten, Chef för Region Mitt, Fonus

”Redan från början imponerade Tomas uppriktiga intresse för att sätta sig in i just vår grupps behov. Tack för en fantastiskt givande dag!

Övningen ‘Rummet som karta’ var den finurligaste lösningen vi har varit med om när det gäller att starta en kurs. Så roligt och genomtänkt.”

Kristina Kroon och Annika Johansson, Tandvårdshögskolan i Malmö

Tack snälla Tomas! Helt fantastisk föreläsning och precis vad vi behövde!

Jennifer Gavin, Enhetschef, Botkyrka kommun

”Det är du som ska ha ett stort tack! Vi hade jätteroligt! Du är verkligen en riktig estradör och det var mycket som vi känner igen oss i och behöver jobba med.

Jag kan nämna för dig att efter mötets slut så spelade vi bowling och jag har väl aldrig fått så mycket feedback från killarna i mitt lag!”

Sonia Ericsson Zillén, Heat Generation Uppsala, Vattenfall AB

”Vi är otroligt nöjda. Klart över förväntan trots att dessa var höga från början.

Dagen var varierad, inkännande, begrundande och underhållande. Dessutom var du ju otroligt påläst och snappade upp små detaljer. Sååå bra! Tack så mycket!”

Therese Hamrin, Statistiska Centralbyrån

”Tack för en jättebra dag!”

Sara Thor, Gruppchef Konstruktion, Skanska Sverige AB

”Du fångade precis vad vi behöver för att kunna hitta glädjeämnen i det dagliga arbetslivet.”

Åsa Fornander, Nordic HR and Customer Service Manager, BSN medical AB

”Tack för ett mycket bra lunch-till-lunch-program. Passade oss perfekt. Härligt inspirerande och lagom doserat med föredrag och övningar.

Vi uppskattade speciellt att du var så levande, bjöd på dig själv och gjorde det du berättade så konkret och användbart.

Som ansvarig för konferensen var det jätteskönt att ha ett proffs som tog hand om innehållet.”

Cicki Blomquist, Karolinska Institutet, Ledningskansliet

”Jättetack! Vi är väldigt nöjda. Vi fick en ökad förståelse för varandra och hur vi själva kan bidra till förbättrat samarbete och större arbetsglädje.

Jag har redan rekommenderat dig till andra avdelningar inom banken.”

Helena Nordmark, Swedbank AB

”Jag har fått så mycket positiv feedback på ditt föredrag, mycket uppskattat! Personligen känns det som jag fick jackpott på Google, för det var ju så jag hittade dig.

Än en gång stort tack för att du bjöd på dig själv och gav allt!”

Marie Gustavsson, project manager, Logica/CGI

”På ett lättsamt sätt lyfte du fram det egna förhållningssättet med en igenkännande glimt i ögat, och hela tiden fanns det viktiga i budskapet med som en röd tråd.

Vi har fått flera uppskattande mail om din föreläsning – och lika glada är vi över att få nöjda medlemmar!”

Anette Lindberg, Regionombudsman, Vision

”Tomas Eriksson talar på ett engagerat och lättförståeligt sätt om arbetsglädje, vilket gör att man på nytt påminns om arbetsglädjens stora betydelse för att medarbetarna skall må bra och prestera väl.

Tomas upplägg är konkret och man kommer tillbaka till jobbet med användbara tips och idéer.”

Anne-Christine Silander, personalchef, Alandia Försäkring, Mariehamn

”Tomas och Fridas medverkan skapade en fantastiskt god stämning. Konferenssalen fullkomligt sprudlade av skratt.

Vi fick energi och ork att lyssna på ett i övrigt ganska tungt heldagsprogram. En lyckad dag och vi är jättenöjda!”

Eva Fröberg, SEB

”Tack för en mycket givande och rolig föreläsning, det var många AHA upplevelser för alla.

En kollega uppgav att han ville anställa dig som personlig coach. Alla var jättenöjda och kreativiteten var hög under eftermiddagen.”

Ann Westergaard, chefsjuksköterska, Karolinska Universitetssjukhuset – Södersjukhuset

”Tack för att du lyckades fånga våra önskemål och behov både före, under och efter dessa dagar.

Extra glädjande att vi också fick med oss ett så användbart verktyg för samarbete mot gemensamma mål. Det här är någonting som vi kommer att ha nytta av!”

Eva Nyström, avdelningschef, Skellefteå kommun

”Stort tack för din inspirerande föreläsning i Linköping! Du tog oss med på en resa fylld av glädje och humor. Det kommer att vara lätt att rekommendera dig till andra!”

Cecilia Andréasson, Utredare i Landstinget Västmanland

”Tack för kanoninspirerande och givande kursdagar.”

Per Blomberg, Etableringsdirektör, Reitan Servicehandel, Pressbyrån & 7-Eleven

”Sällan har vi fått så många positiva reaktioner efter ett seminarium. Övningarna var både roliga och lärorika. Och vi fick bra verktyg med oss hem.”

Stefan Hedman, Verksamhetschef, Upplands Boservice AB

”Vilket roligt och inspirerande föredrag! Du lyckades verkligen ‘fånga’ oss. Många ska nog försöka ordna så att resten av personalen på respektive klinik får lyssna på dej.”

Birgitta Birath, SKTF/Vision

”Har bara hört positiva kommentarer om din föreläsning och har redan förfrågningar om vi kan bjuda in dig igen, så att de som inte hade möjlighet också får chansen. Återkommer!

Helena Schnackenburg, projektledare OxelöSUNDare

Kontakta
Tomas idag

Vad söker du?
Till vilket datum?
Hur många är ni?

Kontakta Tomas idag med din förfrågan och dina önskemål.

    Va kul att du hittat hit.
    Hur kan jag hjälpa dig?