Föreläsare Malmö

Söker du en föreläsare till Malmö? Till konferensen som du ska ordna. Någon som inspirerar – med ett ämne som är aktuellt för så många av dina deltagare som möjligt.

Föreläsare till Malmö – med tre sorters glädje

Boka Tomas Eriksson som föreläsare till din konferens i Malmö. Tomas föreläser om arbetsglädje, teamglädje och feedbackglädje.

Söker du en talare som får er att skratta, känna igen er och vilja ta ett större ansvar för helheten? Tomas föreläser inte i vanlig bemärkelse. Han iscensätter och levandegör sitt budskap.

Tomas Eriksson – föreläsare med nöjda kunder i Malmö

Tomas Eriksson får betyget 5,6 av 6 möjliga. Malmö Stad, VA Syd och Tandvårdshögskolan är några av föreläsare Tomas uppdragsgivare i Malmö-området. Boka Tomas när du och dina medarbetare behöver fylla på med energi och inspiration.

Tomas Eriksson inspirationsföreläser om arbetsglädje, feedback, teamwork – och chefsglädje.

Föredrag Chefsglädje

Föreläsare i Malmö som visar hur

När du anlitar Tomas får ni mängder med tips och uppslag. Konkreta förslag på hur ni själva höjer arbetsglädjen, bygger effektiva team i vardagen på jobbet och gör det enklare och roligare att ge varandra feedback. Hur ni får mer gjort med mindre stress helt enkelt.

Varför öka arbetsglädjen?

Tänk dig, att när du kommer till jobbet imorgon, så har din arbetsglädje åkt upp. Den är påtagligt större än vanligt. Vad tror du om din morgondag? Om din arbetsglädje nu är större – får du då mer eller mindre gjort? Och kommer du uppleva mer eller mindre stress? De allra flesta säger att de får mer gjort. Och upplever mindre stress.

Behöver du en föreläsare till Malmö? Kontakta Tomas idag!

Vilken fantastisk kombination. Mer gjort med mindre stress. Det är precis den kombinationen du kan förvänta dig när du ökar din arbetsglädje. Arbetsglädje är lika med hållbar balans i arbetslivet och består av många delar. Vad är arbetsglädje för dig?

Föredrag Arbetsglädje

Tomas visar vägen till mer arbetsglädje. Föredrag Arbetsglädje gör din arbetsplats mer effektiv och attraktiv. Passar alla yrkeskategorier. Räkna med många skratt. Perfekt för dig som söker ett inspirerande föredrag.

Arbetsglädje