Föreläsare Västerås

Söker du Föreläsare Västerås? Då har du kommit helt rätt. Tomas Eriksson  är en engagerande inspiratör  som gärna föreläser på din konferens i Västerås. Perfekt när du och dina kolleger behöver någon som laddar er med energi och kompetens.

Föreläsare Västerås med konkreta tips

En riktigt bra föreläsare är inte bara rolig och intressant för stunden, utan ger dig som deltar något du har verklig nytta och glädje av i vardagen på jobbet.

När du anlitar Tomas Eriksson som föreläsare i Västerås, till din kick-off eller konferens, får du och dina kolleger nycklarna till att själva skapa en önskad förändring. Konkreta användbara tips. Steg som ni kan ta omgående. Små förändringar som gör riktigt stor skillnad.

Din föreläsare i Västerås: Tomas Eriksson – Ingenjören som blev inspiratör

Tomas – din föreläsare till konferensen i Västerås

När du väljer Tomas Eriksson får du en föreläsare som är:

  • Erfaren – har föreläst professionellt sedan 2003.
  • Engagerad – älskar sina ämnen och älskar att nå fram till dig som deltar.
  • Effektiv – fokuserar på de 20 procenten som ger er 80 procent av resultatet.

Tomas föreläser om:

  • Arbetsglädje – få mer gjort med mindre stress.
  • Feedback – konsten att lyfta varandra.
  • Teamwork – glädjen i att samarbeta på riktigt.

Föredrag Arbetsglädje

Föredrag Arbetsglädje med Tomas Eriksson gör din arbetsplats mer effektiv och attraktiv. Passar alla yrkeskategorier. Räkna med många skratt. Föredrag Arbetsglädje visar hur ni omgående kan öka arbetsglädjen på din arbetsplats.

Perfekt för dig som söker ett inspirerande föredrag med en energigivande föreläsare till konferensen eller kickoffen i Västerås.

Föreläsare Västerås med riktigt nöjda kunder

Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna. Så här säger några av Tomas uppdragsgivare:

Vilket jättebra föredrag om arbetsglädje. Jag hade höga förväntningar, men det här var över förväntan. Jag kommer definitivt rekommendera dig, så att fler får chansen att höra dig.”
Bibi Lenhov, Västerås Stift Skog AB

”På ett lättsamt sätt lyfte du fram det egna förhållningssättet med en igenkännande glimt i ögat, och hela tiden fanns det viktiga i budskapet med som en röd tråd.”
Anette Lindberg, Regionombudsman, Vision, Västerås

”Vi vill alla tacka för ett inspirationsgivande föredrag om arbetsglädje som fick oss att skratta. Inte bara en utan flera gånger. Ditt fantastiska engagemang ledde till många reflektioner och inte minst samtal. Tack Tomas!”
Helena Ericson och Kristine Ek, Landstinget Sörmland

Kontakta Tomas

Vill du veta mer? Höra om Tomas kan en viss dag? Vill du få en offert?

Kontakta Tomas Eriksson redan idag med din förfrågan och bokning – så får du en inspirerande ingenjör som föreläsare i Västerås.

Kontakta Tomas