Föreläsare Linköping

Söker du Föreläsare Linköping? Till kickoffen, planeringsdagarna eller kanske till utvecklingsprogrammet? Då har du kommit helt rätt. Tomas Eriksson höjer energinivån, lyfter kompetensen och gör er sammankomst till något det pratas positivt om länge efteråt.

Föreläsare Linköping – Tomas Eriksson

Lyft arbetsglädjen med en föreläsare i Linköping

Vad skulle ett föredrag om konsten att öka arbetsglädjen betyda för dig och dina medarbetare? När arbetsglädjen höjs följer många andra för er verksamhet viktiga saker med. När vi människor upplever ökad arbetsglädje får vi mer gjort, upplever vi mindre press och stress, det blir lättarea att ta de svårare samtalen och risken att vi blir irriterade och känner oss felbehandlade minskar. En arbetsglädjehöjning på ditt jobb skapar ökat engagemang, större ansvarstagande och minskar risken för onödiga konflikter.

Föreläsare Linköping – Tomas Eriksson inspirationsföreläser där ni har er konferens.

 

Chefsgrupp – eller en väldigt blandad grupp?

Hur många deltagare räknar du med? Är det en chefsgrupp som hört många andra föreläsare tidigare. Eller är det medarbetare med många olika yrkesroller och förkunskaper blandat i publiken? Inga problem. Tomas föreläser om breda ämnen på hans eget unika sätt:

 

 

Tomas Eriksson är rankad Platinum Speaker på den objektiva talarcertifieringen Speakerrating.com

 

Ett föredrag som lyfter arbetsglädjen i Linköping

Det Tomas oftast föreläser om är Arbetsglädje och hur du och dina kolleger omedelbart kan börja bygga mer arbetsglädje tillsammans och var och en för sig, en helt vanlig arbetsdag på din arbetsplats. Läs mer om arbetsglädjeföredraget genom att klicka på knappen nedan.

Föredrag Arbetsglädje

 

Tomas Eriksson anlitas av alla typer av verksamheter, företag och organisationer. På sidan ”Våra nöjda kunder” kan du läsa vad andra tyckt när de anlitat Tomas som föreläsare och workshopledare.

 

Föreläsare Linköping – Kontakta Tomas idag

Tomas Eriksson vill gärna vara er föreläsare i Linköping.  Ta reda på om Tomas kan de datum och de tider som är aktuella för din konferens eller ditt event. Kontakta Tomas redan idag med din bokningsförfrågan!

Kontakta Tomas