Föreläsare Göteborg

Söker du Föreläsare Göteborg? Behöver du en energigivande föreläsare till din kommande konferens? Då har du kommit helt rätt. Tomas Eriksson är en kunskapshöjande inspiratör som gärna lyfter din kommande konferens i Göteborg.

Föreläsare Göteborg – Tomas Eriksson ökar arbetsglädjen

Letar du efter en talare som både är informativ och underhållande? En föreläsare som gör att konferensdeltagarna ökar arbetsglädjen och får viljan att göra det där lilla extra när man kommer tillbaka till jobbet.

Föreläsare Göteborg: Låt Tomas lyfta er kommande konferens.

Inspirerande föreläsare till din konferensen

Boka Tomas Eriksson till din konferens. Tomas laddar er med både energi och konkreta tips. Tomas föreläser om hur ni med enkla medel kan få mer arbetsglädje, smidigare samarbete och feedback som fungerar. Hur ni får mer gjort med mindre stress. Tomas utgår från Stockholm, har hela Sverige som arbetsfält och är ofta i Göteborg och föreläser.

Föreläsare Göteborg Tomas ErikssonFöreläsare Göteborg – Tomas Eriksson föreläser ofta och gärna i Göteborg med omnejd.

När du väljer Tomas Eriksson till konferensen får du en föreläsare som är:

  • Autentisk – det som sägs bottnar i föreläsaren själv.
  • Inspirerande – en talare som lyfter er och nivån på er konferens.
  • Strukturerad – en föreläsare med röd tråd som får början och slut att hänga ihop.
  • Kompetenshöjande – fyll på med kunskap och konkreta tips som ni har nytta och glädje av i er yrkesvardag.
  • Underhållande – när du och dina kolleger skrattar och har roligt är det så mycket lättare för er att ta till er budskapet.

Arbetsglädje betyder olika saker för olika människor. Ändå menar vi ofta samma sak. Vad betyder arbetsglädje för dig? Och vilken nytta och glädje skulle du och dina kolleger ha om den tog ett rejält kliv uppåt?

Föreläsare Göteborg med högt betyg

Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna. Så här säger några av Tomas nöjda uppdragsgivare:

”Tack för en kanonbra dag! Alla jag pratat med är jättenöjda.”
Maria Johansson, arbetsledare parkering, Securitas Services, Göteborg

”Vad lyckat det var! Din föreläsning om arbetsglädje har fått mycket beröm. Tänkvärt, inspirerande och med roliga övningar.”
Katarina Bergkvist, Energi och miljö, Chalmers Tekniska Högskola

”Tack för en tankeväckande avslutning på vår nystartsvecka. Vi blev på ett okomplicerat sätt påminda om hur vi kan påverka vår arbetsglädje. Toppen!
Laila Asp, biträdande enhetschef, Syncentralen Göteborg

 

Föredrag Arbetsglädje

Föredrag Arbetsglädje med Tomas Eriksson gör din arbetsplats mer effektiv och attraktiv. Passar alla yrkeskategorier. Räkna med många skratt. Föredrag Arbetsglädje visar hur ni omgående kan öka arbetsglädjen på din arbetsplats. Perfekt för dig som söker ett inspirerande föredrag med en energigivande föreläsare till Göteborg.

Arbetsglädje

Kontakta Tomas idag

Vill du veta mer, höra om Tomas är ledig datumet som är aktuellt för er och få en offert? Kontakta Tomas Eriksson idag med din förfrågan eller bokning.

Kontakta Tomas