Föreläsare Sundsvall

Söker du en föreläsare till Sundsvall som vet hur ni kan höja arbetsglädjen på din arbetsplats? Tomas Eriksson inspirationsföreläser om arbetsglädje och konsten att få teamen och kommunikationen att fungera ännu bättre.

Föreläsare Sundsvall – Tomas Eriksson

Livet är alldeles kort för att slarvas bort och det gäller också arbetslivet. Genomsyras ditt arbete av arbetsglädje, teamglädje och om du är chef, chefsglädje? Det här är ämnen som Tomas Eriksson gärna kommer till er konferens i Sundsvall och föreläser om.

Varför välja Tomas som föreläsare till Sundsvall?

Tomas Eriksson är ett utmärkt val av talare när du vill förena nytta med nöje, när ni både vill skratta och ha roligt och samtidigt få konkreta användbara tips på hur er yrkesvardag kan bli smidigare och mer effektiv.

Tomas föreläser gärna för dig och dina kolleger och medarbetare i Sundsvall. Oavsett om platsen är Knaust, Folkets hus, Södra Berget, någon annan av Sundsvalls alla fina konferensanläggningar eller era egna lokaler.

Se Tomas föreläsa om arbetsglädje. Hör vad beställaren säger om hans föreläsarstil.

Din föreläsare i Sundsvall gör det komplicerade enkelt

Tomas gillar att göra det komplicerade enkelt och hanterbart. Att må bra och trivas på jobbet har många dimensioner men behöver inte vara svårt att lyfta till nästa nivå. Det som kan behövas är att bli inspirerad och påmind om det du och dina kolleger redan vet.

Vem har störst inflytande på din arbetsglädje?

Vem bestämmer vilken arbetsglädje du har? Den person som kan göra allra mest för din egen arbetsglädje är du själv. Det är ju din glädje. Och så är det med alla runt omkring dig på jobbet också.

Arbetsglädje

Tänk om alla tog ett litet litet steg

Tänk om var och en på ditt arbete tog ett litet litet steg för att öka samspelet, samarbete och samvaron. När många gör lite börjar det märkas. Och tänk dig sedan att ni inte tar det minsta tänkbara steget, utan gör lite till, allihopa, då får ni vara med om en riktig arbetsglädje-höjning. Vad skulle inte det innebära för produktiviteten, välmåendet och frisknärvaro-talen på din arbetsplats?

Supernäring för arbetsglädjen

När du vill få fart på din arbetsglädje, fundera då på vilka utmaningar du har i ditt arbete. Och vilka av dina utmaningar som kittlar dig. När en utmaning kittlar dig innebär det också att du vill gå i mål med den utmaningen. En sån målgångs-längtan är supernäring för din arbetsglädje.

 

Tomas är Platinum Speaker

Tomas Eriksson är rankad Platinum Speaker. En talare på platinum-nivå är en fantastisk bra talare. Platinum Speaker kan liknas vid de bästa golfspelarna, gitarristen och fotbollsspelarna i ett land. De levererar utmärkta framföranden och lyckas otroligt bra även i spontana situationer.

Föreläsare Sundsvall – Kontakta Tomas idag

Boka Tomas Eriksson som föreläsare till din kickoff eller konferens i Sundsvall och få inspirationen ni längtat efter. Deltagare ger Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga.

Kontakta Tomas