Inspiratör föreläsare

På jakt efter en inspiratör/föreläsare? Behöver du någon som höjer energin på din konferens? Någon som få er att skratta och må bra tillsammans. Någon som underlättar din och dina kollegers yrkesvardag. Då har du kommit helt rätt.

Inspiratör föreläsare och ingenjör – Tomas Eriksson

När du önskar höja både kunskapen och energinivå i projektgruppen, avdelningen, enheten eller i hela verksamheten, då är inspiratören och föreläsaren Tomas Eriksson ett utmärkt val. Tomas är ingenjören som blev inspiratör.

Inspiratör, föreläsare och ingenjör. Boka Tomas Eriksson när du vill höja arbetsglädjen eller få kommunikationen på ditt jobb att fungerar ännu bättre.

Konsten att välja rätt inspiratör eller föreläsare

Vilken föreläsare ska du välja till ditt evenemang? Det finns ju så många bra inspiratörer att välja bland. Ska du kanske ta någon som är känd? Ja det skulle ju skänka stjärnglans till tillfället. Eller kanske välja någon som färre har hört talas om, men som verkligen kan ämnet och är proffs på att inspirera och kunskapsförmedla.

 

Tomas Eriksson – Platinum Speaker

Tomas Eriksson är en certifierat skicklig talare. Tomas har ratingen Platinum Speaker på SpeakerRating.com. Föreläsare på platinum-nivå är ”exceptionellt skickliga talare”, klicka på certifieringsloggan ovan för att läsa mer. Det är inte ovanligt att beställare som anlitat Tomas Eriksson efteråt får höra: ”Var hittade du honom? Han var ju fantastiskt bra.”

Vad föreläser Tomas om?

Tomas föreläser om arbetsglädje, chefsglädje och feedbackglädje.

Arbetsglädje

Tomas är inspiratören som engagerat föreläser om arbetsglädje och hur du och dina kolleger kan öka den. Att öka arbetsglädjen är bland det mest seriösa du och dina kolleger kan göra. För vad händer när din arbetsglädje stiger? Jo, du får mer gjort med mindre stress. Du håller dig frisk längre. Det blir lättare att samarbeta och enklare att hitta lösningar på vardagens utmaningar på jobbet. En glädjefull arbetsplats är en attraktiv arbetsplats. Fördelarna med ökad arbetsglädje är så många att det är svårt att lyckas lista alla.

Chefsglädje

Att leda andra kräver att man mår bra själv. Hur skapar du är som chef arbetsglädje – för dig själv och dina medarbetare? Och hur odlar du den trygghet du behöver för att stå stadigt en helt vanlig dag i ditt jobb när så många vill ha och behöver din uppmärksamhet? Låt Tomas bli er inspiratör nästa gång ni behöver en föreläsare till chefsdagarna.

Tomas Eriksson inspirerar dig och dina kolleger att till att bygga mer glädje på er arbetsplats.

Feedbackglädje

Vi människor behöver och vill ha uppskattning, bekräftelse, återkoppling och uppmuntran. Utan feedback vissnar vi. Men många tycker feedback är utmanande. Både att ge och ta emot. Tomas Eriksson gör det svåra både enklare och roligare. Feedback rätt använd är konsten att lyfta varandra.

Kontakta Tomas Eriksson när du och dina kolleger behöver energi och inspiration.

Kontakta inspiratören och föreläsaren Tomas redan idag

Välj Tomas som inspiratör och föreläsare till den kommande konferensen eller kickoffen. Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna. Kontakta Tomas idag och berätta vad du behöver.

Kontakta Tomas