Föreläsare ledarskap

Söker du efter föreläsare ledarskap? Då har du kommit helt rätt. Tomas Eriksson föreläser digitalt och fysiskt på plats. Låt Tomas visa dig och dina chefskolleger vägen till det glädjerika – och därigenom också det effektiva – ledarskapet.

Att vara ledare och chef är bland det bästa man kan vara. För att i nästa stund kännas som det jobbigaste och mest utsatta. Hur får du och dina kolleger mer av det glädjerika? Föreläsaren Tomas Eriksson hjälper er gärna.

Tomas Eriksson är inspiratören som konkret visar hur ditt ledarskap med enkla steg blir mer glädjerikt.

Föreläsare ledarskap: Vi lurar oss själva

Föreläsare i ledarskap Tomas Eriksson: Hur du ser på dem du möter under din arbetsdag bestämmer till stor del vilka du möter. Eller rättare sagt vilken version av dem du kommer möta. Förväntningar är ett viktigt ledarskapsverktyg. Vi människor lurar oss själva när vi tror att vi ser världen som den är. Det är inte fysiskt möjligt. Vi tar in världen från vår specifika punkt, vi kan bara medvetandegöra en bråkdel av all information som våra ögon och öron samlar in till vår hjärna.

En eftertänksam Tomas Eriksson med två fingrar i v-form invid hakanFöreläsare i ledarskap Tomas Eriksson: ”Hur gärna du än vill – du kan inte se världen som den är.”

Tomas fortsätter: Den tolkning din hjärna gör bygger på dina tidigare erfarenheter och vad du förväntar dig. Vi kan helt enkelt inte vara neutrala. Och det här kan du som chef och ledare dra till din fördel. Du kan starta en önskad positiv spiral.

Tomas Eriksson i svart skjorta med stora ögon och gestikulerande händer.
”Förväntningar är ett fantastiskt kraftfullt ledarskapsverktyg. Använd det!” uppmanar Tomas Eriksson under sina föredrag om chefsglädje.

Digital föreläsare ledarskap

Välj Tomas när du behöver en digital föreläsare i ledarskap. Oavsett digitalt eller fysiskt på plats, är målet för Tomas att skapa ett så inspirerande, varierat och för just er kompetenshöjande föredrag som möjligt.

Digital ledarskaps-föreläsare Tomas Eriksson i sin studioDigital föreläsare i ledarskap: Tomas Eriksson. Här ges varje deltagarna möjlighet att reflektera över det mest utmanade i sitt ledarskap. Svaren som kommer in via Mentimeter fångar Tomas upp och väver in i det fortsatta föredraget. På så sätt anpassas ditt digitala föredrag till just din chefsgrupp.

Tomas digitala föredrag streamas från hans egen studio. En studio med två videokameror för bildvariation och headset-mikrofon för hög ljudkvalitet.

Delaktighet och interaktion skapas med frågor och svar via Mentimeter. När det passar upplägget och fungerar tekniskt använder vi digitala grupprum som aktivera dig som deltar och förenklar steget från föredragets tips till praktisk användning i din ledarroll. Tomas digitala föredrag passar de flesta mötesplattformar. Zoom eller Teams använder vi oftast.

Camilla Hermelin, VD på Karriärkonsulten, bokade 90 minuter Chefsgläjde med Tomas till en digital ledarskapsdag och summerade upplevelsen och effekten med följande ord:

”Världsklass Tomas, tack för detta! När vi avslutade vår ledarskapsdag så hade majoriteten flera saker som du lyfte upp som de ska börja med redan på måndag.”

Föredrag Chefsglädje

Föreläsare ledarskap vänder trenden

Vänd trenden. Anlita en föreläsare i ledarskap. Byt ut lunk eller stress mot arbetsglädje i din organisation. Bit för bit. Underlätta för dina chefer och organisationens alla medarbetare att längta till jobbet och medverka till det där samspelet som bygger samhörighet. Tomas Eriksson inspirationsföreläser om ledarskapet som det borde vara. När ledarskapsglädjen och arbetsglädjen lyfter i din verksamhet så följer hälsan och effektiviteten med.

Föreläsare Tomas Eriksson på scen med stort leende och armen utsträckt - Platinum SpeakerTomas Eriksson inspirationsföreläser om arbetsglädje, feedback och chefsglädje.

Välj underbara medarbetare

När du väljer att ha underbara medarbetare, kommer du tilltala dina medarbetare som underbara, och då kommer de känna sig mer underbara, och börjar agera mer underbart jämfört med om du hade sett den som ”standardmedarbetare” eller ”jobbiga medarbetare.” Som ledare och chef har du en fantastisk möjlighet att påverka vilka medarbetare som träder fram i din personal. Hur då? Föredrag chefsglädje med Tomas Eriksson visar vägen.

Inspirerande föreläsare till din ledarskapsutveckling

Tomas Eriksson är en uppskattad och flitigt anlitad talare. Tomas får betyget 5,6 av maximala 6 av deltagarna. Tomas rankar på platinum-nivå som talare på Speakerrating.com. Tomas är också ingenjören som blev inspiratör, och har jobbat med arbetsglädje i mer än 15 år.

Ledarskap enligt föreläsare Tomas Eriksson

  • Ledarskap är att synliggöra och lyfta fram det bästa hos medarbetare och kolleger. Det är att veta när du ska ta initiativ och när du ska ha tillit till att andra klarar uppgiften.
  • Ledarskap är att ta ut riktningen och göra målet och vägen dit inspirerande. Det är att hantera hindren på vägen. Och det är att se till att målgång och framgång firas.
  • Ledarskap är att skapa, styra och slutföra förbättringar.

Chefsglädje med Tomas Eriksson

För att du ska må bra i ditt chefskap och kunna vara den ledare du vill vara behöver du ge plats för glädjen i ditt ledarskap. När du har och känner chefsglädje blir det så mycket lättare att hjälpa dina medarbetare att lyckas och utvecklas.

Rivstarta chefsglädje-byggandet i din verksamhet genom att bjuda in Tomas Eriksson som inspiratör till ert kommande chefsmöte.

Tomas Eriksson möter din blick med en varmt leende.Behöver du ett eller flera inspirerande föredrag om glädjerikt ledarskap? Kontakta Tomas idag och ta reda på om han är tillgänglig dina datum.

Kontakta Tomas idag

Ta kontakt med Tomas Eriksson redan idag om du behöver en engagerad föreläsare i ledarskap.

Kontakta Tomas