Pressklipp

Så blir du din egen lyckas smed på jobbet

Kollega

Känns jobbet mest som ett nödvändigt ont? Misströsta inte. Med enkla knep kan du göra det mycket roligare – oavsett vad din vantrivsel beror på.

 

Inga genvägar till arbetsglädje

Kommunal Ekonomi

Att trivas på jobbet och med kollegorna kräver tid – samtidigt som det är färskvara. En enkel långpromenad med en jobbig kollega kan lösa fler problem än tio prozac, anser organisationskonsulten Johan Stenlund.

 

Så blir du en roligare chef

Chef

Spontana skämt kan höja arbetsglädjen. Men hur blir man en skojfrisk chef? Och måste man bli det? Vi har tipsen som gör dig lite roligare.

Fem frågor till Johan

Dagens Samhälle

Varför är det viktigt att ha roligt på jobbet? Fem frågor till organisationskonsulten Johan Stenlund som ska prata på Kommek om arbetsglädje.

 

Ta ansvar och bli gladare på jobbet

Naturvetaren

När skrattade du på jobbet senast? För många blir arbetet något som tar mer energi än det ger tillbaka. Men genom att ändra din inställning och ta mer ansvar för din egen situation, kan du snabbt öka arbetsglädjen för både dig själv och dina kollegor.

 

Så blir kickoffen effektiv och rolig

Affärsnyttigt, Handelsbanken

Kickoffen är något som många på arbetsplatsen ser fram emot. Tomas Eriksson driver företaget Vidare Organisationsutveckling och är expert på lyckade konferenser. Här är hans tips.