Workshop, kurs och bok

Ibland behöves lite längre program för nå önskad förändring. Med fler övningar och mer deltagaraktivitet. En workshop, teambuilding eller kurs i presentationsteknik.

1. Kurs i presentationsteknik – halvdag till två heldagar

Den här kursen ger dig en större verktygslåda som presentatör och gör din kommunikation ännu mer träffsäker. Du får personlig utvecklande feedback. En kurs för dig och dina kolleger, din ledningsgrupp eller det utbildningsprogram som du arrangerar.

Din kursledare Tomas Eriksson har skrivit boken Från blackout till knockout – Din guide till talargläje.

Kurs – Presentationsteknik

En bok sprängfylld med tips

I kursen ingår boken Från blackout till knockout – Din guide till talarglädje. En presentationsteknik-bok full med inspiration och konkreta tips. För dig som vill göra dina presentationer proffsigare, tryggare och roligare att hålla.

Mer om boken

 

2. Arbetsglädje – halvdag

I det här halvdagsprogrammet får du och dina kolleger ta del av Föredrag Arbetsglädje + övningen Vykort som tränar upp förmågan att ge och ta emot uppskattande feedback + övningen Min Arbetsglädje med 7 reflektionsfrågor som blir basen för att inspirera varandra och att var och en får en egen handlingsplan för hur den egna arbetsglädjen kan utvecklas.

Övningen Vykort träning förmågan att ge och ta emot uppskattning. Arbetsglädje i handling. Hör vad deltagarna tycker om övningen.

Förmiddag eller eftermiddag

Effektiv tid för detta pass är storleksordningen 3 timmar, förslagsvis förmiddagspass kl 8:30-10:00 + fika + 10:30-12:00. Eller ett eftermiddagspass kl 13:00-14:30 + fika + 15:00-16:30.

Kontakta Tomas  för mer information

Kontakta Tomas

 

3. Arbetsglädje och feedback som fungerar – heldag

En heldagskurs med fokus på både arbetsglädje och konsten att lyfta varandra med konstruktiv kommunikation. Inspirerande fördrag varvas med övningsmoment som bygger färdighet. Passar grupper från 10 till 30 personer.

Kurs – Arbetsglädje & feedback

 

4. Teambuilding på riktigt – heldag eller flera dagar

Hur effektivt kan ditt team bli? Teambuilding med oss handlar om förändring på riktigt. Våra övningar hjälper er att bli medvetna om det ni tar för givet. Så ni kan göra smartare val i yrkesvardagen i ditt team. Och uppleva ännu mer teamglädje.

Teambuilding