Speaker Rating

Tomas Erikson är certifierad Platinum Speaker. En talare på platinum-nivå är en fantastisk bra talare. Platinum Speaker kan liknas vid de bästa golfspelarna, gitarristen och fotbollsspelarna i ett land. De levererar utmärkta framföranden och lyckas otroligt bra även i spontana situationer.

Tomas Eriksson – Platinum Speaker

Platinum Speakers levererar med en storslagen tydlighet i sin kommunikation och ligger i topp-skiktet av tekniskt skickliga talare. Om innehållet i presentationen är i nivå med en Platinum Speakers presentationsskicklighet blir talaren oftast den högst rankade talare på konferensen.

Vad är Speaker Rating?

Ett objektivt certifieringssystem för talare

Speaker Rating är det första objektiva certifieringssystemet för talare i hela världen. Systemet ger talaren en certifiering som intygar dennes kompetensnivå i framförandeteknik.

De 110 stegen

Under 7 år studerade David JP Phillips 5 000 talare för att kartlägga vad det är som gör fantastiskt skickliga talare så fantastiska. Resultatet blev 110 individuella presentationsförmågor, också kallat de 110 stegen. Ju fler av dem och ju högre poäng inom varje steg desto bättre är talaren på att nå fram med sitt budskap.

När talaren får sin certifiering får talare också veta inom vilka fem steg talaren har sin största utvecklingspotential. De 110 stegen är därför också ett värdefullt och användbart utvecklingssystem för professionella talare.

Tomas Eriksson, certifierad Platinum-talare, föreläser om arbetsglädje, feedbackglädje och chefsglädje.

Tomas Eriksson ger inspirationen ni har nytta av

Inom vilket ämne behöver du en fantastiskt bra föreläsare? Tomas Eriksson inspirationsföreläser om arbetsglädje, teamglädje och feedbackglädje.

Kontakta  Tomas idag

Boka Tomas Eriksson som föreläsare och få inspirationen ni längtat efter.

Kontakta Tomas