En bok om presentationsteknik & talarglädje

Från blackout till knockout – Din guide till talarglädje är en nyutgiven presentationsteknik-bok full med inspiration och konkreta tips. För dig som vill göra dina presentationer proffsigare, tryggare och roligare att hålla.

En presentationsteknik-bok sprängfylld med tips

Hur blir jag av med nervositeten? Hur når jag fram? Hur skapar jag delaktiga deltagare? Och hur gör jag det roligare att ge presentationer?

Frågorna om presentationsteknik kan vara många och den här boken är full av svar. Så här säger föreläsaren och författaren Gunnel Ryner:

”Låt dig inte luras av det lilla formatet – det här är en bok fullmatad med smarta tips, ja, faktiskt allt du behöver för att bli en skickligare och tryggare talare.

Tomas skriver kort och kärnfullt, med kluriga ordvändningar och många roliga formuleringar, vilket gör att innehållet känns fräscht, även för mig som jobbar som föreläsare sedan många år. Rekommenderas till alla som håller presentationer av något slag!”

Köp hos Adlibris

Innehåll

Vilka aspekter av presentationsteknik tar boken upp? Här är några av kapitelrubrikerna:

  • Jag vill slippa vara nervös
  • Rösten som öppnar öron
  • Konsten att styra kroppsspråket
  • Scenen är din – så tar du plats
  • Storytelling maxar uppmärksamheten
  • En riktigt bra powerpoint
  • Kan en budgetgenomgång bli intressant?
  • Avslutningen som knockar

Boken vänder sig både till dig som ofta står inför en publik och till dig som ska hålla din första presentation.

Köp hos Bokus

Lustfylld och inspirerande

”Jag har känt Tomas i över 15 år och han har alltid briljerat på scenen. Nu har han äntligen skrivit ner sitt recept! En lustfylld, konkret och framförallt lättläst bok om ett av livets viktigaste ämnen – att presentera sig själv, sitt budskap och ha kul under tiden!” – David JP Phillips, talarcoach, internationell talare och författare

”Din bok är helt fantastiskt! Jag trodde inte att jag kunde gilla talaryrket mer än vad jag gjorde innan. Du lyckas verkligen fånga talarglädjen och ge en gnistrande glöd av inspiration! Ser genast fram emot mitt nästa talaruppdrag, och sen blev jag riktigt sugen på att skriva en bok också. Tack!!!” – Amanda Borneke, föreläsare och cirkulär specialist, Sweco

Bokens författare

Tomas Eriksson är ingenjören som pluggade psykologi och blev inspirationsföreläsare på heltid. Tomas föreläser och utbildar i arbetsglädje, chefglädje, teamwork, feedback – och presentationsteknik.

Från blackout till knockout är hans andra bok. Boken finns både som pappersbok och e-bok. Du köper den på Bokus och Adlibris.

Kunskap på nolltid

Boken är utgiven på det trevliga förlaget Eget Förlag som specialiserat sig på små och snabblästa handböcker. Böcker som tar två timmar att läsa och får plats i jackfickan. Förlaget finns i Norrköping och har gett ut ett nittiotal böcker.Paketpris

Efter att ha läst presentationsteknikboken Från blackout till knockout kan det hända att du upptäcker att hela gruppen, avdelningen eller organisationen skulle ha glädje och nytta av bokens lättillgängliga inspiration och konkreta tips.

Behöver du fler än 10 exemplar? Hör då av dig direkt till Tomas för ett paketpris.

Kontakta Tomas