Föreläsare Norrköping

Söker du Föreläsare Norrköping? Då har du kommit helt rätt. Tomas Eriksson är en inspirerande föreläsare som passar perfekt till kick-offen, personalkonferensen eller planeringsdagarna.

Din föreläsare i Norrköping – Tomas Eriksson

Tomas Eriksson anlitas flitigt av företag, kommuner och myndigheter i hela Sverige och föreläser i Norrköping med omnejd. Tomas föreläser om arbetsglädje, feedback och teambuilding.

Föreläsare i Norrköping – Varför välja Tomas?

  • Tomas vill att ni ska lyckas. Tomas bjuder på konkreta tips som fungerar i vardagen.
  • Tomas har jobbat praktiskt med arbetsglädje, teambuilding och kommunikation i 20 år.
  • Tomas är efterfrågad och uppskattad. Deltagare ger Tomas betyget 5,6 av 6 möjliga.

Föreläsare Norrköping – Boka Tomas, en inspirerande ingenjör.

Tomas bjuder på sig själv och gör ämnet intressant. Som deltagare blir ni inte bara serverade ögonöppnande intryck – utan också aktiverade, får tänka själva och göra övningar. Det vi både hör och gör blir roligare och det kommer vi mycket lättare ihåg.

Föreläsare Norrköping – Välj mellan tre glädjeämnen

Föredrag Arbetsglädje – Höja arbetsglädjen är det mest seriösa ni kan göra på din arbetsplats. När arbetsglädjen ökar så ökar också samarbetet, kundnöjdheten och frisktalen. Med arbetsglädje skapas arbetsplatsen som alla vill ha.

Föredrag Teamglädje – Teambuilding är inte en aktivitet som görs en gång för alla. Team växer och utvecklas hela tiden. Vill ni lära er hur ni bygger teamglädje i vardagen på din arbetsplats? Då är det Teamglädje föredraget för er.

Föredrag Feedbackglädje – Vi människor älskar feedback. Men många tycker det är svårt. Speciellt kritik. Föredraget feedbackglädje handlar om att vända på perspektivet. Från att framföra klagomål till konsten att lyfta varandra.

Tomas Eriksson är en uppskattad talare på konferenser, kickoffer och kundevent. På sidan ”Våra nöjda kunder” hittar du över 40 kundcitat.

Små justeringar som ger stor skillnad

När du anlitar Tomas som föreläsare till konferensen i Norrköping får ni inte bara ett tips – utan en bukett med uppslag på vad ni själva kan göra annorlunda i vardagen på jobbet. Små justeringar som gör stor skillnad.

Boka Tomas som er föreläsare i Norrköping

Kontakta Tomas Eriksson idag för en kostnadsfri konsultation eller bokning av ett inspirerande föredrag.

Kontakta Tomas