Fem föredrag

Söker du efter det perfekta föredraget? Ett föredrag som engagerar och lyfter konferensen. Som passar alla deltagare. Med ett innehåll som ni har verklig nytta och glädje av.

Tomas Erikssons föredrag är inspirerande och fulla med konkreta tips som du och dina kolleger kan använda omedelbart.

Fem föredrag som lyfter glädjen på jobbet

Tomas Eriksson föreläser om:

Arbetsglädje

Föredrag Arbetsglädje – visar hur du och dina kolleger får mer gjort med mindre stress. Det här föredraget laddar batterierna. Om små förändringar som gör riktigt stor skillnad för arbetsglädjen.

Feedbackglädje

Föredrag Feedbackglädje – gör det enklare att ge konstruktiv kritik och glädjehöjande uppskattning. Feedback är inte konsten att kritisera. Feedback är konsten att lyfta varandra.

Talarglädje

Föredrag Talarglädje – presentationsteknik & retorik – med tipsen som gör dig trygg och briljant. Ett föredrag om hur du omvandlar oro till trygghet. Hur du omfamnar och trollbinder din publik.

Chefsglädje

Föredrag Chefsglädje – om konsten att bygga framgång och glädje som ledare. Gör ditt ledarskap enklare och roligare samtidigt som du får mer uträttat än nånsin tidigare. Passar alla chefsnivåer.

Teamglädje

Föredrag Teamglädje – om konsten att bygga arbetsglädje tillsammans. Vad är det som får samarbete och teamwork att växa och frodas? Vad kan jag och mitt team själva göra? Det handlar det här föredraget om.

Alla Tomas föredrag bygger på principen: Utvecklande & underhållande. Det ska vara kul att lära sig nya saker.

Föredrag – finns den perfekta föreläsningen?

Ett riktigt bra föredrag ger både information och inspiration. Men det räcker inte när du vill hitta det allra bästa till din kommande konferens.

Ett optimalt föredrag tilltalar alla yrkesgrupper och alla personligheter som är på plats. Och handlar om något som ni behöver veta mer om just nu. Ger konkreta tips som underlättar er vardag och gör ert arbete lättare, effektivare och roligare. Eller med andra ord – ett för er angeläget ämne med en föreläsare som kan konsten att entusiasmera.

Tomas föredrag gör innehållet levande

  • Tomas Erikssons föredrag tilltalar olika personligheter: De som gillar eftertänksamhet, de som går igång på resultat och snabba puckar och de som tilltalas av det personliga och berättandet.
  • Variationen i presentationen håller er som åhörare vakna och intresserade. Även om det är timmen efter lunch.
  • Tomas framföranden är rika på igenkänning och användbarhet.
  • Bilder och modeller gör ämnet begripligt. Berättelser och iscensättningar gör innehållet levande.
  • Övningar höjer aktivitetsnivån och gör att ni kommer ihåg budskapet. Skratten kommer av att ni känner igen er.

Lyfter konferensen

Våra inspirationsföredrag lyfter både konferensen och kompetensen. Vårt mål är att vidga perspektivet, inspirera och ge verktyg som du och dina kolleger har nytta och glädje av i vardagen på jobbet. Våra föreläsningar är byggda för att öka arbetsglädjen.

Kontakta Tomas idag

Tomas Eriksson är föreläsare med arbetsglädje som specialitet. Kontakta Tomas Eriksson idag med din förfrågan eller bokning.

Kontakta Tomas