Föreläsare Skövde

Ute efter en föreläsare till Skövde? Söker du en inspirationsföreläsning om arbetsglädje, feedback eller inspirerande ledarskap? Någon som skapar arbetsglädje och framgång. Framgång både i siffror och upplevelse. Då tipsar vi om Tomas Eriksson. 

Inspirationsföreläsning i Skövde

Se klipp ur Tomas inspirationsföreläsning om arbetsglädje. Något för din konferens i Skövde?

Hur mår din arbetsplats? Har ni tillräckligt med arbetsglädje, teamglädje och om du är chef, chefsglädje? Om inte så kommer gärna Tomas Eriksson till din nästa jobbkonferens i Skövde och inspirationsföreläser om:

Behöver du en föreläsare till Skövde?

Hur stor är gruppen du ska ordna en inspirationsföreläsare i Skövde till? Hur stor är spridningen i gruppen när det gäller yrkesroller, kunskaper, och intresse? Vad behöver vi just nu för typ av kunskapshöjning och vilken typ av inspiration har vi mest nytta av den här tiden på året? Många frågor att ta hänsyn till när du har ansvaret att ordna en konferens eller ett event som både ska tillgodose både alla deltagare och arbetsgivarens önskemål.

Tomas har rating-nivån Platinum Speaker på den objektiva talarcertifieringen Speakerrating.com.

Inspirationsföreläsningen som alla har glädje av

Om du behöver någon som pratar om breda ämnen som passar alla yrkesgrupper, om du söker en föreläsare till Skövde som är bra på att inspirera och fylla på med energi och om du söker en personlighet som möter både deltagarnas längtan efter mer arbetsglädje och arbetsgivarens och chefens längtan efter en mer självgående personalstyrka – då passar inspirationsföreläsare Tomas Eriksson som handen i handsken.

Arbetsglädje

Trygg föreläsare till ditt event i Skövde

Tomas är ett tryggt val av föreläsare till din konferens. Han har varit flitigt anlitad i över 15 år som inspirationsföreläsare och kan hantverket samtidigt som han hela tiden vidareutvecklar sig i rollen som talare. Deltagare som ger honom betyget 5,6 poäng på en 6-gradig skala.

 

Tomas Eriksson är medlem i Talarföreningen – tryggt för dig som beställare.

Tomas Eriksson är medlem i Talarföreningen NSA Sweden och har därigenom ett nätverk på över 100 professionella talarkolleger i hela landet. Vilket är en extra trygghet för dig som bokar talare. Så här säger Tomas:

Jag har aldrig helt behövt ställt in ett uppdrag, men vid ett tillfälle under mina 15+ år som talare, ringde jag till kunden och sa: ”Jag har fått höstblåsor. De ser inte så kul ut och är rätt smittsamma. Så nu undrar jag om ni vill ha en prickig föreläsare eller en prickfri ersättare? Jag har redan varit i kontakt med en av mina kollegor som jag kan rekommendera – och han kan hoppa in i stället för mig imorgon till samma kostnad.” Kunden berättade att de hade alldeles tillräckligt med vabbande personal och inte önskade att också få sjukskrivna medarbetare. Kunden var därför jättenöjd med mitt samtal och sa ”Du löste ju problemet innan det ens hann bli något problem för mig.” De blev också väldigt nöjda med dem föreläsare som hopade in och utförde föreläsaruppdraget.

Kontakta Tomas idag

Boka Tomas Eriksson som din föreläsare till Skövde och få inspirationsföreläsningen som både kunskapshöjer och gör att ni får skratta och har roligt tillsammans. Kontakta Tomas redan idag.

Kontakta Tomas