Föreläsare Uppsala

Söker du en föreläsare till Uppsala som laddar dig och dina kolleger med energi och arbetsglädje?

Föreläsare Uppsala – Tomas Eriksson

Behöver du en inspiratör till den kommande kickoffen, chefskonferensen eller utvecklingsdagarna i Uppsala? Föreläsare Tomas Eriksson bjuder på sig själv och ger utrymme för många skratt. Samtidigt som ni får med er konkreta och användbara tips på hur ni med små steg kan göra stor skillnad i er yrkesvardag.

Mer gjort med mindre stress

Tomas nöjer sig inte med att bara berätta och beskriva. Tomas är en föreläsare som levandegör sitt budskap. Boka föreläsare Tomas Eriksson till den kommande konferensen i Uppsala när du och dina kolleger vill få mer gjort med mindre stress.

Konferens i Uppsala? Låt föreläsare Tomas Eriksson inspirera er.

Föreläsare med nöjda Uppsala-kunder

Föreläsare Tomas Eriksson får betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna. Så här säger några av Tomas uppdragsgivare:

”Stort tack själv, alla verkar mycket nöjda med ditt inslag under vår konferens och det blev många härliga skratt.”
Tiina Mykkänen, VD, Destination Uppsala

”Sällan har vi fått så många positiva reaktioner efter ett seminarium. Övningarna var både roliga och lärorika. Och vi fick bra verktyg med oss hem.”
Stefan Hedman, Verksamhetschef, Upplands Boservice AB

”Tänk att du fick oss allihop att leka – suveränt! Den lättsamma och lekfulla stämningen satt i under eftermiddagen, fast uppgifterna då var av det mer traditionella slaget.”
Maria Ljungholm, Läkemedelsverket, Uppsala

Tre sorters glädje

Tomas föreläser om tre sorters glädje: arbetsglädje, teamglädje och feedbackglädje. Vilken sort behöver ni mest av under er konferens i Uppsala?

Vad är egentligen arbetsglädje? Det undrade föreläsaren Tomas Eriksson och frågade sina deltagare. Han ställde frågan i över 15 år, minst 40 gånger varje år. Här är svaren på arbetsglädje-frågan samlade i en åtta-i-topp-lista.

Föredrag Arbetsglädje

Ökad arbetsglädje gör det inte bara roligare att gå till jobbet. Med ökad arbetsglädje får du mer gjort med mindre stress. Arbetsglädje bygger engagemang, samarbete och underlättar kommunikationen på jobbet. En glädjefull arbetsplats är en attraktiv arbetsplats. Fördelarna är många. Men hur gör du när du önskar mer glädje i sitt vardagliga arbete? Föredrag Arbetsglädje ger svaren.

Föredrag Teamglädje

Vad är det som får team att fungera? På Google bestämde man sig för att ta reda på det – och resultatet överraskade. De mest högpresterande teamen var inte de team som hade den smartaste sammansättningen av individer – utan de team där alla kände sig riktig riktigt trygga. Hur bygger man sådan trygghet? Föredrag Teamglädje visar vägen.

Föredrag Feedbackglädje

Feedback är nödvändigt för att kunna jobba effektivt tillsammans och få samarbete att fungera. Vi människor mår bra, växer och utvecklas av feedback. Den berättar för oss om vi är på rätt väg. Utan återkoppling vissnar vi. Men många tycker det är svårt. Tomas vänder på perspektivet: Feedback är inte konsten att kritisera. Feedback är konsten att lyfta varandra. Föredrag Feedbackglädje ger er nycklarna.

Föreläsare Uppsala – Kontakta Tomas

Hör av dig till Tomas idag och ta reda på om han är tillgänglig det datum som ni ska ha er konferens eller kick-off.

Kontakta Tomas