Inspirationsföreläsning

Dags för en inspirationsföreläsning? Söker du en inspirerande föreläsare som både är energigivande som verksamhetsutvecklande till planeringsdagarna, kickoffen eller konferensen?

Kanske har du redan glädjerika och effektiva arbetsgrupper och en välfungerande organisation? Grattis i så fall. Men visst behöver vi alla få energipåfyllnad ibland? Något som stärker den positiva känslan och viljan att gå den där extra milen.

Tomas Eriksson inspirationsföreläser om arbetsglädje, feedback och chefsglädje.

Vilken inspirationsföreläsning har ni störst nytta av?

Arbetsglädje

Inspirationsföreläsning i sin renaste form. När ni behöver fylla på med arbetsglädje. Både under själva konferensen och glädje att ta med er hem till arbetsplatsen: Föredrag Arbetsglädje. Inte bara inspirerande, utan det mest seriösa ni kan göra.

Teamglädje

Behöver ni få teamen på jobbet att fungera bättre – eller samarbeta mer? Med föredraget Teamglädje får du och dina kolleger veta hur ni bygger teamglädje. Teamglädje är ett annat ord för glädjerik effektivitet i grupp.

Feedbackglädje

Under den här inspirationsföreläsningen får ni lära er och träna på att ge och ta emot feedback. Både när du stör dig på någon – och när du vill ge uppskattning. Föredraget Feedbackglädje gör feedback roligare och enklare.

Varför inspirationsföreläsning?

  • Klokare beslut
  • Energipåfyllnad
  • Större framgångar
  • Verktyg som fungerar
  • Nya lösningar på gamla utmaningar

En inspirationsföreläsning ger inspirerade människor, vilket innebär att du och dina kolleger kan göra mer, fatta klokare beslut och nå större framgångar. Ni får en rejäl vitamininjektion som laddar er med ork att verkligen ta tag i er verksamhet. Inspirerande föreläsningar ingjuter mod och ger uppslag till glada lösningar på gamla utmaningar.

Inspirationsföreläsning med Tomas Eriksson

Tomas Eriksson föreläser inte i vanlig bemärkelse. Han iscensätter och levandegör sitt budskap. Tomas är ingenjören som blev inspiratör. Tomas bjuder på utbildning och underhållning i en avvägd balans. Precis som en inspirationsföreläsning ska vara.

Tomas inspirationsföreläser i hela landet, bland annat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Karlstad, Östersund, Umeå och Luleå. På vilken ort planerar ni att ha er kommande konferens?

Uppskattad inspirationsföreläsning

Tomas inspirationsföreläsningar är uppskattade och deltagare ger honom betyget 5,6 av 6 möjliga. Såhär säger några nöjda uppdragsgivare:

 

  • ”Vi är otroligt nöjda … du var otroligt påläst och snappade upp små detaljer.”
  • ”Personligen känns det som jag fick jackpott på Google, för det var ju så jag hittade dig.”
  • ”Konferenssalen fullkomligt sprudlade av skratt.”

 

Tomas inspirationsföreläsningar är uppskattade. På sidan Våra nöjda kunder finns över 40 kundcitat.

Kontakta Tomas

När du anlitar Tomas till din konferens får ni inte ett tips – utan en hel nyckelknippa med uppslag på vad ni själva kan göra annorlunda i vardagen på jobbet. Små förändringar som gör stor skillnad. Resultatet blir att ni får mer gjort med mindre stress.

Boka en inspirationsföreläsning till konferensen

Behöver du en inspirationsföreläsning till din konferens eller kick-off? Kontakta Tomas Eriksson idag för att höra om han är tillgänglig det eller de datum som ni hade tänkt er.

Kontakta Tomas