Inspirationsföreläsare

Söker du en inspirationsföreläsare? En inspirerande talare som entusiasmerar och engagerar? En föreläsare som får er att både skatta och ta mer ansvar? Inspiration som känns. Då har du kommit rätt. Boka Tomas Eriksson som din föreläsare till ditt kommande event.

Inspirationsföreläsare med ett tydligt mål

Inspirationsföreläsare Tomas Eriksson har ett tydligt mål. Att höja glädjen på din arbetsplats. Med ökad arbetsglädje följer engagemang och effektivitet. När arbetsglädjen höjs får ni mer gjort med mindre stress. Genuin glädje i arbetet skapar framgång och hälsa.

Inspirationsföreläsare Tomas Eriksson. Din föreläsare på ert kommande event?

Varför välja Tomas som inspirationsföreläsare?

  • Tomas Eriksson är konkret. Ni känner igen er och kan omgående omsätta tipsen i er vardag.
  • Tomas bjuder på variation. Förklaringar och berättelser varvas med ögonöppnande övningar.
  • Tomas får strålande betyg. Deltagare ger honom betyget 5,6 av 6 möjliga. Nöjda kunder berättar.

Tomas Eriksson i mysläge med huvudet vilade mot sina händerTomas Eriksson – ett säkert kort för dig som bokar inspirationsföreläsare.

Få en välfylld verktygslåda

Tomas har en välfylld verktygslåda med tips på hur du och dina kolleger kan trivas ännu bättre tillsammans och samtidigt bli effektivare. Inspiration som ni kan omsätta i handling omgående. Föredragen handlar om det mellanmänskliga. Allt det som vi inte pratar om till vardags men som är helt centralt för att din verksamhet ska fungera så bra som möjligt.

Inspirationsföreläsare Tomas Eriksson håller armarna utsträckta framför sig i en lyftande gestVälj Tomas Eriksson som inspiratör när du vill lyfta konferensen eller kickoffen.

Inspirationsföreläsare som lyfter konferensen

Inspirationsföreläsare Tomas Eriksson lyfter både kompetensen och konferensen. Tomas föreläser om feedback, teamwork och arbetsglädje:

Feedbackglädje

Feedback handlar om att få reda på om man är på rätt väg eller inte. Och det vill människor gärna veta. Ändå tycker många att feedback är svårt. Både att ge och att ta emot. Men så behöver det inte vara. I föredraget Feedbackglädje vänder Tomas på perspektivet och ger inspiration till att se feedback med nya ögon.

Teamglädje

Teamglädje är både en känsla och ett utvecklingstillstånd. När din grupp når nivån teamglädje då är det riktigt roligt att jobba tillsammans. Då är ni också som mest effektiva. Föredraget Teamglädje ger er nycklarna för att bygga teamglädje i dina team.

Arbetsglädje

Det finns två helt olika sätt att se på sin arbetsdag: Något tungt och jobbigt som man måste tas sig igenom – eller något som du har chansen att gör det bästa möjliga utav. Vill du att du och dina kolleger se fler möjligheter än hinder? Då passar föredraget Arbetsglädje som handen i handsken.

Ingenjören blev inspirationsföreläsare

Tomas började sin yrkesbana som ingenjör men insåg snart att han behövde jobba mer med människor för att själv hitta arbetsglädjen. Som inspirationsföreläsare bjuder Tomas frikostigt på sig själv och ger utrymme för många skratt.

Ansiktsbild på en engagerad Tomas Eriksson som håller händerna vid sidan om huvudetInspirationsföreläsare Tomas gör viktiga ämnen roliga att ta till sig.

Välj Tomas som föreläsare när du värdesätter stor kunskap i ämnet kombinerat med ett nyfiket, lekfullt och varierat framförande.

Kontakta Tomas idag

Söker du en inspirationsföreläsare? Kontakta Tomas Eriksson idag och hör om han är ledig det datum som ni behöver inspiration.

Kontakta Tomas