Föreläsare till din konferens

Söker du en föreläsare till planeringsdagarna, verksamhetsdagen eller kundeventet? En trygg och skicklig scenpersonlighet som lyfter både kompetensen och konferensen. Någon som kan konsten att entusiasmera deltagarna även timmen efter lunch. Då har du kommit helt rätt.

Tomas Eriksson – din föreläsare på nästa planerings- eller personaldag?

Föreläsare Tomas Eriksson höjer arbetsglädjen

Tomas är en föreläsare som passar perfekt när du och dina kolleger behöver fylla på med energi, inspiration och kunskap. Till kickoffen, utvecklingsdagarna eller chefsprogrammet. Oavsett om ni håller till i Stockholm eller Skövde, Gävle eller Göteborg, Kristianstad eller Karlstad, Uddevalla eller Umeå.

Rolig föreläsare som bygger ansvarstagande

Tomas Eriksson är en glädjebyggande föreläsare som får er att vilja ta ett större ansvar för helheten? Tomas levererar ögonöppning, igenkänning och ger utrymme för många skratt. Tomas föreläser inte i vanlig bemärkelse. Han iscensätter och levandegör sitt budskap.

När du anlitar Tomas som inspiratör till din konferens får ni inte ett tips utan en hel nyckelknippa med uppslag. Konkreta förslag på hur ni själva höjer arbetsglädjen. Hur ni får mer gjort och har roligare under tiden.

Stockholm, Göteborg, Karlstad, Linköping, Skövde och Umeå

Föreläsare Tomas Eriksson utgår från Stockholm men höjer arbetsglädjen i hela landet. Var ska vi ha er konferens? Tomas föreläser bland annat i Göteborg och Gävle. I Karlstad och Kristianstad. I Lund och Linköping. I Skövde och Sundsvall. I Umeå och Uddevalla. Och i Örebro och Östersund.

Föreläsare i arbetsglädje, teamwork och feedback

Tomas bjuder på konkreta tips som gör att ni omgående kan öka arbetsglädjen, bli bättre på feedback eller uppnå mer teamwork och vi-anda. Tomas föreläser om små förändringar som gör stor skillnad.

Arbetsglädje

Behöver du och din kolleger en föreläsare som ger er kraft att möta kommande utmaningar? Vill ni hitta tillbaka till glädjen i arbetet här och nu eller fira målgången med ett inspirationspass? Då rekommenderar vi föredraget Arbetsglädje där Tomas Eriksson visar hur du och dina kolleger höjer arbetsglädjen omgående och hållbart över tid. Att öka arbetsglädjen är inte bara roligt – det är mest seriösa ni kan göra på din arbetsplats.

Teamwork

Vill ni bli ännu bättre på vi-anda och teamwork? Teambuilding är inte en isolerad aktivitet som görs vid ett enskilt tillfälle som bygger teamet med stort T. Team växer och utvecklas hela tiden. Föredraget Teamglädje lär er hur ni bygger teamwork och teamglädje i vardagen på din arbetsplats. Ju mer ni kan om hur grupper blir team desto lättare når ni teamglädje.

Feedback

Många tycker det är svårt. Det flesta vill ha mer. När den fungerar växer och utvecklas människor, team och organisationer. Söker du en föreläsare som kan hjälpa er att knäcka koden – så att feedback inte bra blir en önskan – utan något självklart i kommunikationen på din arbetsplats. I föredraget Feedbackglädje vänder Tomas på perspektivet. Från konsten att framföra kritik till konsten att lyfta varandra.

Uppskattad föreläsare

Tomas är ingenjören som blev inspiratör. Som föreläsare får Tomas betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna. Så här säger några av Tomas uppdragsgivare och deltagare:

“Tack för igår! Dina tips om arbetsglädje finns kvar hos oss och du bjöd också på härliga igenkännande skratt. Det susar av glada minnen i korridoren på Stadshuset idag”
Maria West, Stadsbyggnadsförvaltningen, Karlstad

“Tack för en kanonbra dag! Alla jag pratat med är jättenöjda”
Maria Johansson, Securitas, Göteborg

“Tack för en underbar föreläsning på ‘Knäck ohälsan’ i Linköping.”
Maria Berg, Ekholmens vårdcentral, Linköping

Kontakta Tomas idag

Vill du veta mer, höra om Tomas är ledig datumet som är aktuellt för er?

Kontakta Tomas Eriksson idag med din förfrågan eller bokning – så att er kommande konferens, planeringsdag eller kick-off blir en riktig fullträff.