Populära föreläsare

Populära föreläsare blir populära genom att vara skickliga talare. Ofta är de roliga. Och nästan alltid har de något viktigt att förmedla, något som vi i publiken kanske inte ens visste att vi ville höra.

Populär föreläsare: Tomas Eriksson, ingenjören som blev inspiratör.

Vad gör populära föreläsare populära?

Det räcker inte med att vara känd för att bli populär som föreläsare. De flesta av de mest anlitade föreläsarna är inte kändisar.  Vad är de då som gör att vissa talare blir så efterfrågade som de är?

Populära föreläsare..

  • berör sina åhörare,
  • vill något med sitt framförande,
  • anpassar sitt budskap till den aktuella publiken,
  • skapar en närvaro och samvaro med deltagarna,
  • och är engagerade i det de föreläser om och engagerar sin publik.

Tomas Eriksson

En populär föreläsare som ofta anlitas till utvecklingsdagar, kick-offer eller chefsdagar är Tomas Eriksson. Ingenjören som blev inspiratör. Tomas berör. Tomas vill att du och dina kolleger ska kunna skapa och uppleva mer arbetsglädjen på er arbetsplats – så ofta som möjligt – även en murrig torsdagseftermiddag i blåsiga november.

Tomas tar reda på vilka han kommer att föreläsa för innan, så att när ni hör och ser Tomas föreläsa, känner ni att det här föredraget verkligen är för oss. Tomas engagerar och involverar sin publik så att ni inte bara blir passiva mottagare utan aktivt deltar i föredraget.

Tomas Eriksson föreläser om arbetsglädje, feedback och chefsglädje.

 

Hans & Greta

Två populära föreläsare

Populära föreläsare behöver inte nödvändigtvis säga bekväma saker. Exempel på två otroligt populära svenska talare är Hans Rosling (1972-2017) och Greta Thunberg (2003-). Båda djupt dedikerade att skapa förändring på riktigt och vågar säga det som behöver sägas.

Hans Rosling var förändringsdedikerad i hans vilja att avslöja hur vi lever kvar i gamla föreställningar om världens befolkningstillväxt och fattigdomsfördelning. Greta Thunberg är så imponerande dedikerad i sin beslutsamhet att få värdens ledare och alla vi som bor på den här planeten att ta klimatkrisen på allvar och gå till omedelbar handling för att minska utsläppen som ökar växthuseffekten.

Världens mest sedda TED Talk

Det mest sedda föredraget på TED.com är Sir Ken Robinsons ”Do schools kill creativity?”. Ken Robinsson är fenomenalt skicklig i att blanda humor med allvar och storytelling med eleganta retoriska upprepningar. Efterfrågade presentatörer är ofta både roliga och har något riktigt viktigt att säga.

Platinum Speaker

Ett sätt att ta reda på hur bra en föreläsare är på att framföra sitt budskap är att kolla om din talare har en talar-ranking. Tomas har den näst högsta rankingen Platinum Speaker på Speakerrating.com.

Kontakta Tomas idag

Boka Tomas Eriksson när du behöver en populär föreläsare som lyfter både kompetensen och konferensen. Deltagare ger Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga. Kontakta Tomas redan idag.

Kontakta Tomas