Föredrag - Teamglädje

Teambuilding med föreläsare Tomas Eriksson

Söker du en inspirerande föreläsare som kan teambuilding? Någon som beskriver och berättar vad ni kan göra för att bygga starkare team i din organisation?

Teambuilding är ingen isolerad aktivitet som görs en gång för alla. Grupper och team utvecklas hela tiden. Från försiktigt artiga till glädjerikt effektiva.

Teambuilding som en del av vardagen på jobbet

Vill du och dina kolleger lära er hur ni själva kan bygga smidigare samarbete? Då är det här ett föredrag för er. Föredrag Teamglädje handlar om teambuilding som en del av vardagen på jobbet.

Föreläsare med fokus på teamglädje

Vår föreläsare Tomas Eriksson visar er den kortaste och snabbaste vägen till ökad teamglädje.

Du vet att ni har teamglädje i ditt team när alla bidrar. När prestige och revirbevakning har lämnat plats för samarbete och hjälpsamhet. När olikheter i kunnande och personligheter tas till vara. Teamglädje är ett annat ord för glädjerik effektivitet i grupp.

Teambuilding med fungerande feedback

Ju mer teamglädje desto mer självgående är ditt team. Ju mer teamglädje desto mer ansvar för måluppfyllelsen tar gruppen. Teamglädje handlar också om hur man ger och tar emot feedback. Det glädjerika teamet är bra på feedback. Fungerande feedback är en förutsättning för att nå teamglädje.

Ur innehållet

  • Se styrkan i olikheterna
  • Stora resultat genom varma relationer
  • Bygg en glädjeberikande feedbackkultur
  • Hur skapas samarbete och samhörighet?
  • Tillit byggs över tid – men kan påskyndas av dig

Boka föreläsare Tomas och Teamglädje till konferensen

Tomas Eriksson är en uppskattad föreläsare som teambuildat grupper sedan 2001. Föredraget Teamglädje visar hur ditt team kan bli både effektivare och få mer arbetsglädje tillsammans. Föredraget bjuder på inspiration, igenkänning och metoder som du och dina kolleger kan använda direkt i er verksamhet.

Upptäck vad ni kan göra omgående för att öka teamglädjen och vad som behövs för att den ska växa hållbart över tid. Boka föredraget Teamglädje till den kommande konferensen.

Högt betyg

Deltagare ger föreläsare Tomas Eriksson betyget 5,6 av 6 möjliga och säger: “Här snackar vi inspiration och energi”, “Underbar föreläsare” och “Fantastiskt bra att få så mycket sagt så enkelt och på så kort tid”. Fler nöjda kunder.

Välj längd

  • 45 minuter – Föredraget Teamglädje i koncentrerat format med det allra viktigaste.
  • 60 minuter – Föredraget Teamglädje i fullängd. Ta del av alla tips och bli rikligt inspirerade.
  • 90 minuter eller längre – Vi tar fram ett upplägg som passar din grupp och er sammankomst.

Kontakta Tomas

Vilken konferens planerar du för? Hur många är ni? Hör av dig redan idag så hjälper vi till. Kontakta Tomas Eriksson direkt med din förfrågan.