Organisationskonsult som bygger arbetsglädje

Söker du en organisationskonsult? Organisationskonsulter finns det gott om, men bara några få fokuserar på arbetsglädjen.

Varför välja en organisationskonsult som utvecklar arbetsglädjen?

Därför att det finns så mycket att vinna på ökad arbetsglädje:

  • När du ökar arbetsglädjen ökar du engagemanget och ansvarstagandet i din organisation
  • När du lyfter arbetsglädjen lyfter du kommunikationen och samarbetet inom och mellan enheterna i din verksamhet
  • När du stärker arbetsglädjen stärker du hälsan och frisknärvaron på din arbetsplats
  • När du höjer arbetsglädjen höjer du effektiviteten och lönsamheten

Organisationskonsult med minimalt motstånd

En annan fördel med att anlita en organisationskonsult som jobbar med arbetsglädje är att det blir minimalt motstånd i förändringsarbetet. För vem vill inte få mer arbetsglädje? Det fina med att utveckla en organisation med arbetsglädje-fokus är att alla vinner på det.

Organisationskonsulterna Johan Stenlund och Tomas Eriksson utvecklar samarbetet i projektgrupper, arbetsgrupper och ledningsgrupper genom att öppna dörrar för mer arbetsglädje.

När ska du anlita en organisationskonsult?

Ni är experter på er verksamhet. Er verksamhet bygger på goda relationer och bra samspel mellan människor. Ibland strular relationerna och samspelet. Speciellt när det är stressigt och extra mycket att göra. Då kan ni behöva någon som är expert på relationer och samspel i organisationer – en organisationskonsult.

Organisationskonsulter som vaccinerar mot strul

Ännu bättre är det att ta hjälp av en organisationskonsult innan det strular. Genom att stärka relationerna och höja arbetsglädjen när allt fungerar bra, kommer ni lättare igenom perioder när ni är stressade och pressade – utan att samarbetet och samspelet slutar fungera.

Organisationskonsulterna Johan Stenlund och Tomas Eriksson bygger team, stärker banden inom och mellan avdelningar. Johan och Tomas vaccinerar mot mellanmänskligt strul. Alla grupper som jobbar tillsammans har nytta av att med jämna mellanrum trimma samarbetet och samspelet.

Hur går det till?

Vi ställer frågor, analyserar och hittar programförslag med målet att din organisation ska bli ännu mer effektiv och glädjerik. Vi leder utvecklingsprogram, handleder teambuilding och underlättar för dig och din organisation att utvecklas.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig

Vad behöver din organisation?  Hur ser era förutsättningar ut? Kontakta organisationskonsult Johan Stenlund för en kostnadsfri konsultation.