Teambuilding i Göteborg som lyfter teamglädjen

Dags för teambuilding i eller i närheten av Göteborg? Söker du något som utvecklar din grupps förmåga att samarbeta och leverera? Kontakta oss så hittar vi en teambuilding som passar er och ert tillfälle i Göteborg.

Teambuilding Göteborg – mer än en kul aktivitet

Bumperball och boule i all ära, men vill du ge din grupp en teambuilding i Göteborg som ni har verklig nytta och glädje av – då behövs det något mer.

Vårt mål med er teambuilding i Göteborg

Vi har ett huvudmål med er teambuilding i Göteborg. Att öka teamglädjen.

Ni har teamglädje i ditt team när det är enkelt och självklart att samarbeta och hjälpa varandra. När alla i gruppen vill bidra och ni är överens om vad ni ska uppnå. När olikheter ses som styrkor och kommer till användning. När det är roligt att jobba tillsammans som ett team. Teamglädje är lika med effektivitet i grupp.

Varför välja vår teambuilding?

  • Ni höjer teamglädjen.
  • Ni ökar ansvarstagandet för helheten.
  • Ni blir medvetna om era främsta styrkor.
  • Det blir enklare och roligare att nå era mål.
  • Ni ökar förståelse för och tilliten till varandra i gruppen.

När ni litar på vandra, ger varandra feedback, är överens om vart ni ska och låter era styrkor komma till användning, det är då ni börjar leverera på riktigt. Och har kul samtidigt.

Utvalda övningar och medvetna val

Vi har ingen standardlösning med ett teambuildingprogram som ska passa alla grupper men sällan gör det. Vi utgår istället från era förutsättningar och vad din grupp verkligen behöver. En teambuilding med oss innehåller för er utvalda övningar.

Ni får också tillfälle att stanna upp och reflektera över ert samspel och samarbete – på ett sätt som det sällan annars finns utrymme för. När vi reflekterar blir vi medvetna. När vi blir medvetna kan vi göra kloka val.

Kontakta Johan idag

Vill du öka teamglädjen under er teambuilding i Göteborg? Kontakta Johan Stenlund för en kostnadsfri konsultation och offertförfrågan. Vi utgår ifrån Stockholm och har hela Sverige som arbetsfält.