Teambuilding i Uppsala som synliggör era styrkor

Söker du en teambuilding i Uppsala med omnejd? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta en teambuilding som passar din grupp och ert tillfälle i Uppsala.

Teambuilding Uppsala gör samarbetet smidigare

För en del är teambuilding en rolig aktivitet som får er att tänka på något annat än jobbet. För oss är er teambuilding i Uppsala ett tillfälle då ni stärker relationerna, tilliten och förståelsen för varandra. Ett program som gör det vardagliga samarbetet enklare och smidigare. En utveckling som får er att tänka på jobbet med glimten i ögonen.

Öka teamglädjen i Uppsala

Vilka mål har du med er teambuilding i Uppsala? Vårt mål är att öka teamglädjen. När teamglädjen höjs i din organisation blir det roligare och självklarare att hjälpa varandra.

Teamglädje byggs genom att ni blir medveten om era styrkor och öppnar ögonen för vad som möjligt att åstadkomma som grupp. När ni vet vart ni ska, litar på varandra och använder era samlade styrkor smart blir samarbetet enkelt och självklart. Det är då teamet kan börja leverera på riktigt.

Jobbar ni optimalt idag?

En teambuilding med oss i Uppsala består av utvalda övningar. Och utvecklande dialog. Ni får tillfälle att stanna upp och reflektera över ert samspel och samarbete – på ett sätt som man annars sällan gör. När vi reflekterar blir vi medvetna. Då kan vi göra medvetna val.

Jobbar ni optimalt idag? Eller skulle ni vinna på att samspela på andra sätt? Medvetna val och utveckling går hand i hand.

Varför välja vår teambuilding i Uppsala?

  • Ni bygger teamglädje.
  • Det blir roligare att nå era mål.
  • Era styrkor blir synliga och tydliga.
  • Ni ökar förståelse för och tilliten till varandra i gruppen.
  • Era svagheter blir överdriva styrkor som ni kan hantera ändamålsenligt.

Kontakta Johan

Vill du öka teamglädjen i din grupp? Då hjälper vi gärna till! Kontakta Johan Stenlund för en kostnadsfri konsultation och offertförfrågan.